Se deschide Târgul de Crăciun de la Constanța. Primarul Chițac: „ACCESUL, doar pentru vaccinați cu schemă completă și cei care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a confirmării infectării cu virusul. Sunt EXCEPTAȚI COPIII cu vârsta mai mică de 12 ani, însoțiți de un adult. NU este permis accesul cu testul”

Târgul de Crăciun din Constanța își deschide mâine, la ora 17:00, porțile! Primăria Constanța, cu sprijinul Festival du Bonheur, vă invită în Parcul Arheologic Constanța, la cel mai mare eveniment în aer liber dedicat Crăciunului. Sărbătorile de iarnă ocupă un loc aparte în inimile tuturor, ele aducând bucurie prin obiceiuri, datini și tradiții. Ele ne aduc aminte de perioada copilăriei, de emoția împodobirii bradului și de momentele frumoase petrecute alături de cei dragi.

Din data de 1 decembrie, vizitatorii târgului vor descoperi magia sărbătorilor la cele peste 20 de căsuțe ce îi vor aștepta cu bunătăți de sezon, decorațiuni de Crăciun, haine, jucării, mâncăruri delicioase, băuturi calde și colinde. Cei mici își vor putea da întâlnire cu Moș Crăciun, vor putea participa la ateliere sau pur și simplu se vor putea bucura de patinoar. Și pentru ca sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej de a dărui bucurie și căldură, cei care vor dori vor putea face donații de jucării. Evenimentul se va desfășura în condițiile contextului epidemiologic actual, astfel, principala preocupare este aceea de a asigura siguranța participanților, dar și a expozanților și organizatorilor. Accesul se va face în baza Certificatului Digital European și este permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2. Sunt exceptați copiii cu vârsta mai mică de 12 ani, însoțiți de un adult, dar care se afla într-una dintre situațiile prevăzute mai sus. Nu este permis accesul cu un Certificat Digital Electronic emis în baza unui test!

PROGRAM TÂRG CRĂCIUN CONSTANȚA
Parcul Arheologic Constanța, 01.12.2021 – 09.01.2021
Miercuri-Duminică: 12:00 – 21:00
Luni și Marți: închis
25 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022: închisPatinoarul va fi deschis zilnic, între orele 12:00-21:00.


DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Se deschide Târgul de Crăciun de la Constanța. Primarul Chițac: „ACCESUL, doar pentru vaccinați cu schemă completă și cei care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a confirmării infectării cu virusul. Sunt EXCEPTAȚI COPIII cu vârsta mai mică de 12 ani, însoțiți de un adult. NU este permis accesul cu testul”

  • luni, 6 decembrie 2021 la 10:19
    Legătură permanentă

    O experienta foarte urata. INGHESUIALA. Inghesuiala. NOROI. SE PUTEA MULT MAI MULT.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *