Se deschide magazinul „Țăranii Dobrogeni”, în Constanța

Luni, 18 septembrie a.c., ora 12 , va avea loc inaugurarea oficială a Magazinului Țăranii Dobrogeni, Bdv. I. C. Brătianu, nr. 138, Constanța.

Până în prezent Țăranii Dobrogeni puteau  fi găsiți pe platforma online Țăranii Dobrogeni  sau în târgurile organizate ocazional. Spațiul destinat funcționării magazinului Țăranii Dobrogeni a fost ales datorită accesibilității stradale, iar în pregătirea spațiilor de lucru și comercializare s-a avut în vedere alimentarea cu energie și apă, potrivit necesarului tehnic din specificațiile vitrinelor frigorifice și a celorlalte echipamente cu care a fost  dotat magazinul., completat de un design specific tradițional.

Gama de produse prezentă în Magazinul Țăranii Dobrogeni este una variată, putând fi găsite în rafturile magazinului legume, fructe, zacuscă, dulceață, gem, compot, preparate din carne, cârnați, pastramă, slanină, lactate, iaurt cașcaval și diverse sortimente de brânză și vinuri din cramele dobrogene.

Fie în calitate de producător , fie în calitate de consumator , merită să treceți pragul Magazinului Țăranilor Dobrogeni nu numai în ziua inaugurării!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*