Se caută un SUPERGREU în stațiunea Mamaia! Campanie pentru sportul de contact

Campania „SE CAUTĂ UN SUPERGREU” ia startul în stațiunea Mamaia. Promotorul internațional al evenimentului, Eduard Irimia, relansează în România această campanie care a fost rampa de lansare a celor mai cunoscuți luptători din țară, precum Cătălin Moroșanu, Raul Cătinaș ș.a. dar și a altor sportivi de top care au reprezentat România în competiții naționale și internaționale.

„Îmi doresc să reînvii emoția acestui sport, a show-ului din această industrie a sportului de contact și să descopăr tineri talentați care să fie promovați prin OSS FIGHTERS, dar totodată să le ofer o șansă de promovare internațională prin implicarea lor în filme de lung metraj sau alte proiecte din showbiz. Proiectul principal la care lucrez acum este producția unui film ,,Back 2 back’’ care are în distribuție români (sportivi, actori, persoane din show biz) și îmi doresc ca prin această industrie a filmului să arătăm pe plan internațional ce are mai bun România (locații, peisaje, actori, sportivi etc)’’, a spus Eduard Irimia.

Campania începe vineri, 2 august, în stațiunea Mamaia (plaja Sensation Brazil, vis a vis de Hotel Sulina) începând cu ora 18:00. Invitati speciali: Eduard Irimia (președinte Superkombat), Marcel Boboc (manager campanie ,,Se caută un supergreu’’) ,sportivi de top din România, reprezentanții promoției OSS FIGHTERS (Lucian Tudose, Gheorghe Marius, Stănică Florin), Drăgan George (președinte Asociația Tomis Antidrog Constanța). 

Potrivit organizatorilor, zilnic, în această locație, vor avea loc preselecții în intervalul orar 18:00 – 20:00, unde tinerii la categoria de +85 vor fi testați și vor putea fi selectați pentru un eveniment de mare amploare care va avea loc în iarna acestui an. Toți candidații vor fi folosiți ca figurație în filmul realizat de Eduard Irimia.

În cadrul campaniei SE CAUTĂ UN SUPERGREU va avea loc OSS FIGHTERS 04. Pe 22 august, în stațiunea Mamaia, în piațeta Cazino, de la 19:00, sub egida „Sportul bate drogul”, se va desfășura un meci de centură mondială. Pentru acest eveniment, biletele sunt disponibile AICI!

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *