Se apropie alegerile! Liberalii constănțeni, învățați de Adriana Săftoiu cum să comunice în public

La inițiativa organizației municipale Constanța a Partidului Național Liberal și a organizației femeilor liberale, zeci de liberali constănțeni au participat, la finele săptămânii trecute, la evenimentul „Arta de a vorbi în public”, susținut de Adriana Săftoiu, trainer și expert în comunicare, și fost consilier prezidențial în primul mandat de președinte al lui Traian Băsescu. Potrivit organizatorilor, cursul a avut drept scop comunicarea eficientă și instruirea unui număr cât mai mare de membri ai PNL, aleși locali sau vectori de imagine, în vederea pregătirii acestora pentru competițiile electorale viitoare.

„Zeci de liberali constănțeni, membri ai BPM, OFL, TNL sau OPV3, au dobândit, în cadrul seminarului, noțiuni de bază despre comunicarea eficientă în public. Împreună am învățat despre cum să ne învingem teama, nesiguranța sau emoțiile atunci când vorbim cu interlocutorii noștri, dar și modalitățile de captare a atenției publicului”, a declarat secretarul general adjunct al Organizației Femeilor Liberale, Carmen Alecu.

„La acest eveniment s-au avut în vedere elemente de comunicare în interiorul unei instituții publice, în cadrul comunităților locale sau elemente de discurs politic. Am organizat acest eveniment pentru că ne dorim să contribuim la îmbunătățirea capacității de comunicare a fiecărui membru al Partidului Național Liberal. La finalul cursului, participanții vor dobândi cunoștințele necesare pentru maximizarea mediatică a mesajelor pe care doresc să le transmită electoratului”, a afirmat secretarul general regional al OFL, Adriana Câmpeanu.

Seminarul „Arta de a vorbi în public” face parte dintr-un program de lungă durată destinat eficientizării discursului public al membrilor PNL.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.