Se amenajează sensul giratoriu de la intrarea în stațiunea Mamaia. Reguli noi în traficul rutier

Zona carosabilă este reconfigurată la intersecția bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu. Noul sistem va asigura fluidizarea traficului rutier și creșterea gradului de siguranță a conducătorilor auto. Construcția este una provizorie, fiind necesară pentru monitorizarea valorilor de trafic, astfel încât să permită ajustarea elementelor de semnalizare rutieră.

lucrari sens giratoriu 3

Resistematizarea va conține două variante de fluxuri auto: sezon estival(cu flux prioritar pe direcția bulevardul Aurel Vlaicu- Năvodari) și extrasezon când se vor aplica regulile de circulație dintr-un sens giratoriu. În perioada sezonului estival, se deschide varianta mediană cu prioritate spre stațiunea Mamaia.

„Proiectul este unul complex și va include resistematizarea intersecției bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu și planul de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu. Rugăm participanții la trafic să manifeste atenție sporită și să circule cu viteză redusă în perioada executării lucrărilor de modificare a intersecției”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.