Se amenajează scuarurile la trecerile de pietoni de pe marile bulevarde. Primăria: „Un oraș mai sigur pentru pietoni”

Primăria Municipiului Constanța continuă să investească în infrastructura rutieră a orașului pentru a crește siguranța participanților la trafic.

treceri de pietoni 10

Potrivit unui anunț de miercuri al municipalității, echipele SC Confort Urban SRL continuă să amenajeze scuaruri la trecerile de pietoni de pe marile bulevarde din oraș. Astfel, în aceste zile se lucrează la trecerile de pietoni situate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Școlii Gimnaziale „Spectrum” și pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona CET.

„În zona axului drumului este amplasat un refugiu protejat de garduri care le oferă astfel posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei si să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. De asemenea, pentru creșterea vizibilității și pentru a atrage atenția pietonilor, se aplică marcaje bicolore și se instalează sisteme de presemnalizare din material termoplastic la trecerile de pietoni din mai multe zone din oraș. Noaptea trecută, s-a acționat pe bulevardul Tomis, la intersecția cu strada Badea Cârțan și pe strada Unirii”, au precizat reprezentanții municipalității.

treceri de pietoni 6

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *