Școala de vară a tineretului PMP, gata de start. Palaz: „Sunt tinerii care îl au ca model pe președintele Traian Băsescu”

Organizația de Tineret a Partidului Mișcarea Populară organizează în perioada 6-9 septembrie 2018, la Neptun, ”Școala de Vară a Tineretului PMP”, în cadrul căreia se vor desfășura mai multe dezbateri tematice și întâlniri ale tinerilor cu lideri ai PMP. Invitați la acest eveniment vor fi membri ai conducerii naționale ai Partidului Mișcarea Populară, precum și președinți ai organizațiilor locale și județene.

Administrația publică, comunicarea politică, relațiile internaționale și economice, precum și politica PMP în an centenar vor reprezenta doar câteva dintre temele de interes ale celei de-a cincea ediții.

„În orice organizație de partid, tineretul reprezintă ”prima linie” care se bate politic și viitorii politicieni. Sunt convins că se vor lupta pentru principiile solide ale Mișcării Populare și că vor duce mai departe strategia și proiectele acestui partid, care îl are ca model pe președintele Traian Băsescu, a declarat președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz.

CITEȘTE ȘI:

Traian Băsescu aduce o replică la conflictul româno-maghiar, la Constanța: „Nu mai cumpărați combustibil de la compania maghiară Mol!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *