Spread the love

Aproape că am epuizat cerneala scriind despre fostul președinte al UDTTMR, Gelil Eserghep, cunoscut în Constanța ca fiind un „mafiot, înconjurat de bodyguarzi” și care își impune prin legea pumnului punctul de vedere în cadrul Uniunii pe care o consideră ca fiind proprietate personală.

Duminică, la sediul UDTTMR, au avut loc scene stupefiante! Desființat, literalmente, de instanțele judecătorești, care au stabilit că Eserghep nu mai este președintele UDTTMR și că Uniunea nu mai are dreptul să își desemneze deputatul, respectiv o rudă a lui Eserghep, fostul subprefect Ersun Anefi, acesta a convocat o conferință de presă.

La respectiva conferință a ajuns și un grup format din opt tătari, care au fost… BĂTUȚI de bodyguarzii lui Gelil Eserghep!

„La conferința de presă a convocat anumite persoane și am venit și noi să vedem… dar ședința nu era publică, ne-au scos în șuturi, cu pumni între coaste, de către bodyguarzii lui Gelil Eserghep și vor să ne îndepărteze din fața sediului Uniunii. A venit și presa și tot fac gălăgie, iar Eserghep a spus că face conferința de presă cu tătarii, adică cu tătarii lui! Ideea este în felul următor: am venit să vedem care este motivul, de când s-a înființat Uniunea de 26 de ani e pentru prima dată când rămânem fără deputat în Parlamentul României și fără subprefect! (…) Eserghep și-a făcut în fiecare filială oameni plătiți, aranjați, care fac diverse „mașinațiuni” și așa își asigură continuitatea! Făcând chestia asta își elimină contracandidații care nu sunt loiali lui!”, a spus unul dintre protestatari, Feuzi Ismail, pentru TOMIS NEWS.

Iată anunțul UDTTMR, din 21 octombrie:

„Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România vă invită duminică, 23 octombrie, ora 15,00, la sediul central din Constanța, str. B.P. Hașdeu nr. 53, la o conferință de presă, în cadrul căreia se va prezenta punctul de vedere oficial al organizației în legătură cu respingerea listei de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016”

În cadrul conferinței de presă, Gelil Eserghep, în disperare de cauză, a anunțat că:

„O soluție este ca cineva să candideze din cadrul altui partid, apoi să își dea demisia, ca apoi să susțină UDTTMR”, a precizat Eserghep anunțând că își recunoaște înfrângerea și caută o soluție disperată, după modelul PNȚCD.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Radiografia unui circ: țărăniștii își mențin partidul istoric la stadiul de partid istorie! Țapliuc și Chesoi s-au îmbrâncit în sediu

Eserghep se încăpățânează să sfârșească foarte prost! Un „mafiot” determinat să își piardă libertatea

Biroul Electoral Central a decis joi, 13 octombrie a.c., ca fostul subprefect al Constanței, Ersun Anefi, rudă și protejat al unuia dintre cei mai cunoscuți influenți ai orașului nostru, Gelil Eserghep, să NU candideze la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

CITEȘTE ȘI:

UDTTMR a PIERDUT nominalizarea deputatului minorităților! Eserghep trebuie să dea explicații, Ersun Anefi NU va fi candidat la Camera Deputaților 

Asta înseamnă că nereprezentarea comunității în Parlamentul României înseamnă și pierderea sumei de un milion EUR, acordată de stat anual, direct în conturile UDTTMR.

CITEȘTE ȘI:

Tătarii strâng rândurile: fostul președinte al UDTTMR, Gelil Eserghep, s-a trezit cu plângeri penale! 

Facebook Comments

3 thoughts on “SCENE INCREDIBILE! Fostul președinte al UDTTMR, Gelil Eserghep, și-a adus bodyguarzii ca să BATĂ tătarii!”

 1. Eu din cate stiu , Falsul in inscrisuri Publice se pedepseste Penal.
  Corect domnule Gelil ?
  Cine a semnat pe acele liste ?
  Conform deciziei Judecatoriei Constanta Congresul a fost invalidat iar in consecinta si functia dvs . Gresesc ?
  Asadar , aveti drept de semnatura in inscrisurile Oficiale ale UDTTMR ?
  Conform carei legi ?

  Asteptam cu larg interes raspunsul.

 2. Sa ii fie rusine lui Menan Samir ca accepta asa ceva. Il credeam un om Vertical dar se pare ca e trestia ce se apleaca dupa cum bate vantul.
  Era cat pe ce sa isi piarda functia de la firma la care lucra cand a devenit prima data presedintele filialei UDTTMR Medgidia.

  Sa permiti sa se loveasca in Sinan Ismail si Feuzi Ismail , fratii care detin Sultan Prodexim si care au construit a doua geamie din Medgidia prima fiind neincapatoare ?

  Eu zic ca a avut noroc ca nu a fost Fichiret Ismail acolo ca nu stie prea multe.

  Ma adresez domnului Menan Samir : ” Avand in vedere cele intimplate pe data de 23.10.2016 la sediul central UDTTMR , consider ( si nu cred ca sunt singurul ) ca este necesar sa isi dea demisia din toate functiile detinute in UDTTMR. In caz contrar acest lucru il face complice la cele intimplat si este de acord cu atitudinea lui Gelil Eserghep!”

  Sa nu uite pe cati din oamenii de afaceri i-a deranjat cand a candidat ca si consilier prima si prima data.

  Cati din acesti oameni au fost suparati si deranjati de faptul ca in ciuda promisiunii ca nu va candida ca si consilier local daca ajunge presedinte al filialei totusi a facut-o.

  Sa incep sa dau nume? Mai bine ma abtin insa stie el foarte bine unde se vedea si cu cine petrecea inainte de alegeri.

  Asteptam o interventie / interviu cu opinia dansului. Astfel nu se mai poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *