Scandalul din PNL a escaladat. Baisan i-a făcut plângere la DNA lui Dragomir

Consilierul județean liberal Remus Cristy Baisan și-a anunțat recent candidatura pentru șefia PNL  Constanța. Tensiunile dintre Baisan și actualul președinte, Gheorghe Dragomir, au escaladat și au ajuns în faza de plângeri penale.

Dragomir a anunțat, joi, în cadrul unei emisiuni radio că îi va exclude din partid pe Baisan și pe avocatul Felicia Ovanesian. Consilierul județean a luat foc și a formulat o plângere la… DNA, sub aspectul savârşirii infracţiunii prevăzute şi sancţionate de disp. art. 13 din Legea nr. 78/2000.

„Cu aceasta ocazie, numitul Dragomir Gheorghe a lansat o serie de critici la adresa subsemnatului, insa ceea ce prezinta importanta din perspectiva solutionarii prezentei plangeri este faptul ca dl. Dragomir a afirmat, in cadrul emisiunii mai sus mentionate, faptul ca a decis excluderea mea si a dnei. Ovanesian Felicia Nadina din Partidul National Liberal (“vor fi exclusi din partid”), masura ce va fi pusa in practica incepand cu data de 05.02.2017, moment la care ar fi convocata o sedinta a Biroului Permanent Judetean al PNL – Filiala Constanta (BPJ Constanta). (…) Apreciem ca afirmatia numitului Dragomir Gheorghe, in sensul ca a decis excluderea din partid a subsemnatului si a dnei. Ovanesian Felicia Nadina, contureaza elementul material al infractiunii prevazute si sanctionate de disp. art. 13 din Legea nr. 78/2000, se arată în plângerea lui Baisan.

Totodată, joi, Gheorghe Dragomir a cerut demisia celor doi miniștri constănțeni care fac parte din Guvernul Grindeanu. Ca replică la această solicitare, Baisan a transmis o scrisoare președintelui PNL, contrându-se și pe acest subiect.

„Asistam zilele acestea la actiuni premeditate, disperate, si iesiri publice ale presedintelui Dragomir, actiuni prin care incearcasa isi foloseasca influenta de Presedinte pentru a isi conserva cu orice pret pozitia sa si a acolitilor sai in partid, si implicit beneficiile care deriva din intelegeri „subterane” cu PSD. Face acest lucru incalcand in mod flagrant atat statutul partidului, cat si legile acestei tari, motiv pentru care in cursul zilei de maine ma voi adresa organelor abilitate ale statului cu o plangere penala pentru a pune capat odata pentru totdeauna acestor faradelegi. Noi toti trebuie sa ajungem la convingerea ca liderii politici care ne reprezinta sunt in afara oricarei banuieli de lipsa de moralitate in lupta cu PSD, si ca acestia reprezinta interesele legitime ale cetatenilor din crezuri si nu pentru beneficii in interes strict personal”, a punctat Baisan.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *