Spread the love

La Castelu, parcă ar fi primăria Capitalei! Interesele de grup se ciocnesc încă din 5 iunie și iată că am ajuns în prima zi a lunii august, în care politicienii comunei nu au ajuns la un numitor comun. PSD și PNL au făcut front comun împotriva primarului Nicolae Anghel și a fostului viceprimar, Antoneta Prodan. De fapt, Prodan pare să fie și mărul discordiei. PSD și PNL refuză să o valideze în funcția de consilier, iar jocul politic a făcut ca nici până în ziua de azi aparatul administrativ de la Castelu să nu funcționeze.

Totodată, s-a ajuns și la vorbe grele. După ce consilierul liberal Vasile Potîrniche îi transmitea lui Anghel că „până în toamnă eu te termin”, de data asta social-democratul Marius Dajiu îi transmite lui Prodan că „a venit timpul să primești o lecție”.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV AUDIO Scandal MONSTRU la Castelu! Viceprimarul liberal către primarul PMP-ist: „Bă, până în toamnă eu te termin! Eu mor și tu pleci de aici!”

Politicienii de la Castelu i-au exasperat și pe liderii PSD și PMP, respectiv Felix Stroe și Claudiu-Iorga Palaz, care nu reușesc până în prezent să o scoată la capăt cu Las Fierbinți, varianta Constanța.

„Problema e complicată. Consiliul este format doar din nouă consilieri legal constituiți, iar dacă nu se prezintă jumătate plus unu nu se ține ședința. Cred că se fac fel și fel de tatonări, trebuie să fim cinci și nu vor (PSD și PNL – n.r.) să vină la ședință. Ei vin cu condiția să nu fiu eu pe lista de validare. Nu mai știu ce să zic…”, a spus Prodan, pentru TOMIS NEWS.

Luni, la Castelu era planificată convocarea ședinței de consiliu local. Se pare că ne îndreptăm spre o nouă amânare. Totodată, Dajiu a impus PMP să aducă liste de supleanți, ceea ce l-a scos din sărite pe Claudiu Palaz!

„Nu îmi retrag omul de pe listă și propunerea mea e Prodan! Din punctul meu de vedere, fac un abuz (PSD și PNL – n.r.) pentru faptul că nu o votează! Și am să insist pe asta până când vor răspunde cei care au făcut ilegalități! (…) Niciodată în viața asta! (liste de supleanți – n.r.), varianta rămâne Prodan și la revedere, nu există altă variantă! Va trebui să o valideze! Le fac plângeri penale comisiilor de validare, că nu comisia aceea stabilește! Există plângeri penale și o să vedem ce-o să spună Parchetului cei care nu au vrut validarea lui Prodan, dar în nici un caz nu o schimb… Eu știu ce fac, merg cu Prodan, indiferent ce joacă au alții de gând să facă și dacă nu o să înțeleagă, din punct de vedere penal, vor avea probleme!”, a spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *