Spread the love

A început campania electorală. Cu mult înainte de startul oficial, dar ce mai contează? Partidele politice nu își respectă propriile angajamente, așa că se mai vorbim de termene legale? Este cazul liberalilor, gălăgioși în municipiu pentru vandalizarea unui cort al lui Vergil Chițac, însă care nu ezită să calce strâmb în județ.

Vineri, 15 aprilie a.c., au curs reclamațiile la primăria din Castelu. Președintele PNL Castelu, Dumitru Tase, s-a plâns că viceprimarul cu atribuţii de primar al localității, Antoneta Prodan, a intrat cu un utilaj pe un teren din cadrul unei microferme, unde „a făcut prăpăd”!

În realitate, viceprimarul cu atribuții de primar, Antoneta Prodan (foto), s-a arătat stupefiată de sesizările președintelui liberalilor din localitate și susține că, de fapt… i-a făcut curat!

12891570_1136204286401284_7899609025947430971_o„Primăria, ieri (vineri – n.r.) a dispus ca un utilaj al nostru să meargă la Nisipari, la fostul sediu al CAP, să facă curățenie pe 400 mp, suprafață care este solicitată de cetățeni să fie cumpărată. Ca să avem notă de comandă, cadastru și tot ce înseamnă procedura de vânzare, trebuia făcut ordine acolo! Utilajul nostru a luat gunoaiele de la animalele lui Tase Dumitru, care de-a lungul timpului acesta l-a depozitat pe teren, fără ca terenul să fie al lui, ci al primăriei, fără să primească avertismente în această perioadă tocmai ca să nu spună că am ceva cu dumnealui. Pur și simplu s-a dus tractorul și i-a pus gunoiul animalier pe terenul lui! I l-a adunat, să nu spună (Dumitru Tase – n.r.) că își bate cineva joc de el. L-am ajutat pe domnul Tase să își facă curățenie, să își ia gunoiul depozitat pe alt teren! (…) El a dat telefon la Poliție și s-a plâns că eu aș fi cea care am dat foc la CAP de 1 aprilie a.c.! Mă denigrează și are ce are cu mine, eu sunt problema dumnealui, pentru că suntem adversari politici! Este o chestiune politică, el e președinte la PNL și am fost și eu să fac plângere la Poliție și am solicitat ca până pe 5 iunie a.c., până când voi fi în această funcție, să i se interzică (lui Dumitru Tase – n.r.) să se apropie de mine, pentru că mă simt în pericol! Este un război politic și psihologic, pe care îl duc adversarii care vor să câștige primăria prin căi neortodoxe! (…) Din punctul meu de vedere, Dumitru Tase nu are nici o contribuție la dezvoltarea comunității! Nu cunosc nici un proiect inițiat, realizat de dumnealui!”, a spus Antoneta Prodan, pentru TOMIS NEWS.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *