Spread the love

Aproape că nimic nu poate să îi mai împace pe cei din PRO România. Scandalul dintre Mihai Tudose, Daniel Constantin, pe de-o parte și Victor Ponta, de cealaltă parte, se reflectă și în teritoriu. Scindarea s-a produs și între deputații Mircea Titus Dobre și Mircea Banias.

Luni, Daniel Constantin, membru fondator al partidului, a demisionat din grupul parlamentar și din conducerea Camerei Deputaților, unde ocupa funcția de secretar. Ponta insistă că Daniel Constantin, prim-vicepreședinte al partidului, este suspendat din calitatea de membru, însă ceilalți consideră că… nici vorbă de așa ceva, așa cum ne-a precizat astăzi deputatul Banias:

De partea cealaltă, Dobre a luat foc pe Banias după declarațiile acestuia pentru TOMIS NEWS și îl acuză pe Banias că votul din Parlament pentru învestirea Guvernului Ludovic Orban a fost pe o… negociere concretă, Banias fiind agățat în promisiuni și angajamente cu PNL Constanța:

„Domnul Banias ar trebui să ne explice cum se întâlnea cu anumiți colegi din PRO România Constanța cu 3-4 zile înainte de votul de luni pentru Guvernul Ludovic Orban și le promitea funcții sau candidaturi la PNL Constanța, doar ca să îl urmeze și să nu se ducă cu mâna goală, așa cum a promis celor din PNL! Totodată, să ne explice cum se întâlneau în biroul lui Daniel Constantin și luau decizii fără să ne informeze și pe noi, ceilalți colegi. (…) După această declarație, observăm că pentru domnul Banias există doar Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, iar restul colegilor din PRO România nu contează…”, a spus deputatul Dobre, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *