SCANDAL MONSTRU în PNL! Boroianu îl trimite pe Muhscină la municipiu. Chițac: „Nu renunț la mandat!”

Cu doar trei zile înainte de alegerile parlamentare și în ziua ultimei conferințe de presă în format complet de campanie, liberalii s-au gândit să se facă din nou remarcați printr-un circ intern. Deși, joi, au stat la aceeași masă și au vorbit cu entuziasm despre campanie, echipă, viitor, încredere și altele asemenea, Robert Boroianu și Vergil Chițac se iau la trântă, întrucât primul doar ce a anunțat că i-l va trimite pe cap celui de-al doilea, imediat după parlamentarele de duminică, pe candidatul PNL la Primăria Constanța, în 2020, George Muhscină.

Boroianu„Domnul Muhscină este candidatul la Primăria Constanța pentru 2020 și facem acum acest anunț pentru că mereu am fost acuzați că facem blat cu PSD și a fost anunțat în cadrul partidului, cu 1.000 de oameni de față. După ce se termină alegerile, misiunea dânsului este să meargă la municipiu și să se apuce de treabă! (…) Alegerile parlamentare mă refer… de săptămâna viitoare, după ce ne relaxăm după alegeri, George Muhscină se va duce la municipiu și se va apuca de muncă”, a spus Robert Boroianu (FOTO), pentru TOMIS NEWS.

 

La auzul acestei situații, președintele organizației municipale a PNL, Vergil Chițac, a luat foc și a declarat că nu renunță la mandat până la alegerile interne de anul viitor.

Chitac„Așa a declarat domnul Boroianu? Declarația este nefericită, eu nu am cunoștință de așa ceva! Deocamdată, eu sunt președintele PNL Constanța și nu am de gând să renunț la mandat, decât când vor fi alegeri, așa cum am precizat de fiecare dată. Știți că anul viitor vor fi alegeri în partid, despre asta este vorba, mai multe nu am ce să vă spun”, a spus Vergil Chițac (FOTO), pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.