SCANDAL la Ovidiu! Scupra, implicat în altercații. Gheorghe Dragomir, vizat de dezvăluiri

O altercație cu iz electoral a avut loc joi la Ovidiu, unde micul dictator local, primarul George Scupra, a fost implicat într-o altercație. Potrivit celor de la Partidul România Unită, chiar el ar fi demarat altercația respectivă, după ce i-a bruscat pe militanții naționaliști și a chemat Poliția Locală.

„M-a sunat Șerban Ion, erau la secția de Poliție, ei au împărțit flyere și s-a întâmplat ceva, o altercație”, ne-a spus președintele PRU Constanța, Dumitru Bădrăgan.

ovidiu

Președintele PRU Ovidiu, Șerban Ion, împărțea flyere, împreună cu mai multe echipe, care conțin scurte informații și imagini cu proprietățile imobiliare ale liberalilor nu doar din Ovidiu, ci și de la vârful conducerii județene, inclusiv ale deputatului Gheorghe Dragomir, președintele PNL Constanța.

VIDEO Scupra: „Stai, bă, c-avem treabă, mă!”

Bogdan Stan este unul dintre cei reținuți, care ne-a precizat că după această intimidare au plecat de la secție cu… pliantele în mână!

„Ne-a agresat domnul primar! Se împărțeau niște pliante, care aveau niște dezvăluiri pe ele și domnul primar, împreună cu purtătorul lui de cuvânt și cu încă o persoană, au parcat exact lângă noi, a coborât, ne-a luat pliantele și a început să ne îmbrâncească și să ne țină până a venit Poliția Locală, după care a dat ordine polițiștilor să ne ducă la secție. Ne-au făcut o plângere, dar pe ce, pentru că împărțeam pliante? Au zis că ele conțin injurii. Nu am fost amendați! Ne-au zis ulterior polițiștii că ni s-a făcut o plângere pentru injurii, dar asta se face pe partid, nu pentru fiecare persoană în parte, nu? (…) Da, putem să împărțim în continuare, păi am ieșit de la Poliție cu pliantele în mână!”

IATĂ IMAGINILE DISTRIBUITE DE PRU OVIDIU + VILA DEPUTATULUI GHEORGHE DRAGOMIR

boro

funda

giumba

hristu

scupra

dragomir

 

 

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “SCANDAL la Ovidiu! Scupra, implicat în altercații. Gheorghe Dragomir, vizat de dezvăluiri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *