SCANDAL între „greii” Constanței: IRIDEX solicită INSOLVENȚA Grup Servicii Petroliere

Societatea comercială Iridex Group Salubrizare SRL (înființată în anul 2008, cu sediul social în sat Schitu, comuna Costinești, județul Constanța) solicită ca SC Grup Servicii Petroliere SA să intre în insolvență! Dosarul (4083/118/2021) se află pe rolul Secţiei a II-a civilă din Tribunalul Constanța.

Cel mai probabil, inițiativa Iridex este legată de faptul că GSP nu și-a onorat obligațiile contractuale, aspect pentru care GSP este cunoscut pe plan local și național, de mai mulți ani.

SC Iridex Group Salubrizare SRL are ca obiect de activitate „Colectarea deşeurilor nepericuloase“. Administratorul societății este Dan Tiberiu Anghel.

De partea cealaltă, Grup Servicii Petroliere SA (înființată în 2003) are sediul social în municipiul Constanţa, în incinta Port Constanța, Dana 34, și ca obiect de activitate: „Servicii anexe extracţiei petrolului brut şi gazelor naturale“. SC Grup Servicii Petroliere SA are ca acţionari persoane juridice SC Rci Grup De Consultanta SRL – cota de participare la beneficii şi pierderi: 1.019413%; SC Upetrom Group Management SRL – Cota de participare la beneficii şi pierderi: 18.349433%; Gsp Holding SA – Luxembourg – cota de participare la beneficii şi pierderi: 79.611796%; Comănescu Gabriel Valentin – cota de participare la beneficii şi pierderi: 1.019358%.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *