SCANDAL în PNL! Mitroi, către colegii din Consiliul Județean: „Unde a fost revolta voastră când, timp de 10 ani, Nicușor Constantinescu NU A ALOCAT NICI UN LEU la Valu lui Traian?”

Săptămâna trecută, cu prilejul ședinței ordinare a Consiliului Județean Constanța, s-au  încins spiritele politice și grupurile și-au boicotat reciproc proiectele, până când mai multe dintre ele, importante, au picat la vot.

Cele mai importante dintre ele sunt cele legate de repartizarea unor sume de bani primăriilor din județ, în baza sumelor defalcate din TVA pe anul 2019, pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale și de repartizarea unor sume din impozitul pe venit în anul 2019 pentru susținerea programelor de infrastructură și dezvoltare locală. În acest sens, liberalii l-au acuzat pe președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, de faptul că alocă bani discreționar primăriilor în județ.

CITEȘTE ȘI:

Zilele trecute a avut loc o ședință extraordinară tocmai pentru aceste proiecte, care, de data asta, au fost adoptate. Liberalii s-au opus din nou și atacurile prin comunicate de presă și declarații publice au continuat. Totul a culminat cu reacția neașteptată a primarului de la Valu lui Traian, Florin Mitroi, care, joi seară, a transmis o scrisoare acidă colegilor liberali.

„Întreb și eu absolut conciliant… unde a fost revolta consilierilor județeni PNL timp de 10 ani, când Nicușor Constantinescu nu a alocat NICI UN LEU primăriei Valu lui Traian? (…) Sunteți dvs. siguri că acei primari care păstoresc maxim 8.000 de locuitori v-au adus mai multe voturi decât a adus Valu lui Traian? Ciudat, eu nu îmi amintesc ca cei care au candidat la parlamentare de exemplu pe colegiul meu să fi pierdut alegerile. (…) Și când în sfârșit aflată într-o situație de criză din cauza multitudinilor de cofinanțări pe care trebuie să le susțină primăria Valu lui Traian reușește să obțină o alocare neîndestulătoare dar totuși semnificativă de la CJC după ANI DE ABSENȚĂ brusc ne sesizăm și solicităm să se mai ia bani de la Valu și să se aloce altora. Este corect?”, a transmis Mitroi către conducerea organizației județene și consilierilor județeni.

Iată scrisoarea integrală:

scrisoare mitroi 2
scrisoare mitroi 1

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *