SCANDAL în Parlament: Tit-Liviu Brăiloiu a AGRESAT un parlamentar USR!

În timpul dezbaterilor generale de marți privind bugetul asigurărilor sociale, deputatul USR Ilie Dan Barna a luat cuvântul și a anunțat că un parlamentar ALDE și unul PSD au agresat un coleg pe holurile instituției. Potrivit lui Barna, cel de la PSD este senatorul constănțean Tit-Liviu Brăiloiu.

„În contextul discursului domnului președinte, după cum unii știți, alții aflați acum, pe hol a avut loc un incident regretabil pentru noi toți ca Parlament, colegul nostru Iulian Bulai a fost agresat de câțiva membri PSD și ALDE. Nu vreau să escaladeze, este regretabil pentru un for în care cuvintele ar trebui să fie instrumentele noastre, ceea ce solicit domnului președinte de ședință și liderilor PSD și ALDE este să își cheme colegii la ordine, ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. Este un fapt regretabil, domnul Damian Florea de la ALDE și domnul Tit Liviu Brăiloiu de la PSD l-au împins… nu mai continui, există filmarea, este un fapt care nu trebuie să se mai întâmple. Solicit să fie chemați la ordine, conform art. 41 din Regulamentul nostru comun”, a spus Barna.

Președintele de ședință a fost de acord cu solicitarea parlamentarului USR.

„Sunt total de acord cu dumneavoastră!”, a spus acesta.

Incidentul a fost confirmat și de deputatul USR de Constanța, Ion Stelian Cristian.

„Colegul nostru, deputatul Iulian Bulai, a fost agresat fizic astazi, după discursul Presedintelui, de senatorul Liviu Tit Brăiloiu și de alți colegi ai acestuia pe holul Plenului Camerei Deputaților sub pretextul că filma in acest spatiu. Mi de pare un gest incalificabil care nu poate fi trecut cu vederea! Am protestat și noi gălăgios pentru niste principii, dar niciodată nu am trecut limita in acest mod”, a spus Ion Stelian Cristian.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *