Spread the love

Joi după-amiază plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților dezbate moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă. În timpul înțepăturilor politice, președintele de ședință al Camerei, Marcel Ciolacu, s-a adresat deputatului constănțean al PRO România, Mircea Titus Dobre.

CITEȘTE ȘI:

În zona în care se află parlamentarii PRO România a venit deputatul PSD Costel Lupașcu și spiritele s-au încins instant.

„A venit să pună presiune pe un coleg al nostru de la Sălaj și Victor Ponta s-a ridicat și l-a trimis la plimbare. Apoi, cei de la PSD au început să urle la Ponta, ne-au jignit și eu m-am ridicat. Să se ducă (PSD-iștii – n.r.) la Arsene (Ionel Arsene, președintele PSD Neamț – n.r.) să își ia banii!”, a spus Dobre, pentru TOMIS NEWS.

Imediat după acest incident, parlamentarii au început să voteze moțiunea de cenzură.

Tensiunile între Arsene și cei de la PRO România au apărut încă de miercuri, când Ponta a spus că oamenii săi din partid au fost sunați de Ionel Arsene, șeful CJ Neamț, care le-a promis bani de la buget pentru a nu mai vota împotriva Guvernului la moțiunea de joi.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *