SCANDAL în Consiliul Județean! Mocianu, către Palaz: „Un om lipsit de scrupule, avid după putere, dansator pe scena politică” Palaz: „Mi-ai smuls o lacrimă…”

La începutul acestei luni, PMP Constanța anunța că a depus o solicitare către Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, pentru a iniția un proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier județean al liberalului Mocianu Sorin, având în vedere absența nemotivată la ultimele 5 (cinci) ședințe ordinare ale Consiliului Județean Constanța. Zilele trecute, președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, amenința că reprezentanții partidului vor boicota ședința de miercuri a CJC dacă lui Mocianu nu i se va înceta mandatul.

Încă din startul ședinței, Sorin Mocianu și-a prezentat demisia din funcția de consilier județean și a invocat motive medicale pentru absențele sale din ultima perioadă. Totodată, lui Mocianu îi mai rămăsese un singur cartuș, posibilitatea unei ieșiri triumfale și a profitat din plin. A luat microfonul și l-a atacat pe Palaz din toate direcțiile.

„Prezint demisia din motive de sănătate și avizate medical, așa cum le-am depus, motive care au determinat absența mea consecutivă din cadrul ședințelor CJC. Neg cu fermitate neadevărurile nefondate din spațiul public, de la domnul Claudiu-Iorga Palaz, cel care nu este nimic altceva decât un om lipsit de scrupule și umanitate, avid după putere, imagine și, nu în ultimul rând, un dansator pe scena politică. Să nu uităm că a zăbovit toată viața la stat, pe bani publici, dar locuiește într-un palat, pe malul mării, așa cum se postează pe Facebook. Suntem la 100 de ani de la Marea Unire, 29 de ani de la Revoluție, iar viața românilor nu s-a schimbat cu nimic în bine. Cu siguranță, este vina noastră, a politicienilor, care căutăm ceartă și dezbinare, așa cum domnul Palaz o face”, a spus Mocianu.

Replica lui Claudiu Palaz a fost scurtă, dar imediată: „Să știi că mi-ai smuls o lacrimă!”

Nervii s-au întins la maximum și, în timpul ședinței, cei doi au ieșit din sală.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *