Sătul de „Mu*e Dragnea!“, membrul USR, Cristian Dragnea, cere RETRAGEREA numelui „Liviu Dragnea“. Deputatul Stelian Ion: „Ar putea să-l retragă pe șeful PSD de la Camera Deputaților, să nu-l mai voteze lumea, dar să îl lași fără nume…“

Liviu Dragnea, un nume care a ajuns atât de detestat în România, încât unii l-ar vrea linșat. Pentru alții, numele Dragnea provoacă adevărate coșmaruri. Este și cazul unui membru al USR, care spune că s-a săturat să-și ia mu*e în locul liderului PSD. Cristian Dragnea, membru, USR, spune că de când Liviu Dragnea a devenit cel mai detestat din Romania el suportă zilnic insulte precum „Mu*e Dragnea!“.

„Am râs o dată, am râs de 10 ori, am râs de 1.000 de ori, însă acum când mai face cineva glume pe seama numelui meu mă uit la el ca personajele negative din filmele lui Tarantino“, spune Cristian Dragnea.

Și, pentru că s-a săturat de aceste glume grele luate în locul și în numele liderului PSD, Cristian Dragnea cere pe petitieonline.com să se retragă numele de „Liviu Dragnea“!

USR-istul spune că a intrat în Uniune să fie printre Oamenii Noi care schimbă față politicii românești, dar, din păcate, a observat că foarte mulți simpatizanți ai USR sau alți cetățeni i-au spus cât se poate de serios că nu are nici o șansă cu acest nume și că ar trebui să îl schimbe, pentru că e compromis.

„Pot să-i judec pe ei că gândesc așa, dar văzând cât de numeroși sunt, am ajuns la concluzia că trebuie să fac ceva. Ei bine, găsesc extrem de injustă și indignantă ideea să-mi schimb eu numele! Numele meu a fost purtat de bunicul meu din comună Dor Mărunt, jud. Călărași, care a muncit pământul împreună cu bunica mea toată viață să crească 7 copii și mulți nepoți, care a luptat în război împotrivă naziștilor și care este un model pentru mine, așa cum e și bunica mea. Dragnea este și mama mea, care m-a crescut singură în condiții foarte grele. Dragnea sunt unchi, mătuși, veri, verișoare și alți membri ai familiei mele, care își câștiga cu greu existența în țara asta prădată de unii că Liviu Dragnea. Așadar Liviu Dragnea nu merită să poarte acest nume, este o rușine pentru toți cei care îl purtăm. Și, cum spuneam mai sus, ne compromite șansele de a intră în politică și poate și în alte domenii. Vă cer, deci, tuturor cetățenilor acestei țări, să nu mai asociați numele Dragnea cu acest personaj. Să nu-l mai strigați „Dragnea“, să nu va mai referiți la el cu acest nume. Să folosiți unul dintre numele lui alternative, precum Daddy, Moustache, Pablito sau, de ce nu, Pesedistu. Dați-mi o șansa să repar numele familiei mele de țărani români (în fine, cu ceva sânge bulgar de prin sec. XIX). Dați-le o șansă tuturor celorlalți Dragnea din țara asta să recâștige onoarea acestui nume. Desigur, dacă există și cetățeni cu numele mic Liviu care cer același lucru, atunci „Liviu Dragnea“ ar putea fi înlocuit complet cu oricare combinație de 2 (sau chiar mai multe) dintre opțiunile de mai sus. Vă rog să scrieți în comentarii care vi se pare mai potrivită, sau poate aveți idei noi. Eu mă gândeam la „Daddy Moustache“. Rog de asemenea și mass-media să nu mai disemineze numele Dragnea în legătură cu acest personaj, încărcătură negativă este, cum spuneam, insuportabilă“, spune Cristian Dragnea în petiția online.

Ideea de a retrage numele de „Liviu Dragnea“ nu este luată în serios nici de colegii de partid ai lui Cristian Dragnea. Deputatul de Constanța, Stelian Ion, a declarat pentru TOMIS NEWS că el o ia ca pe o propunere făcută în spirit de glumă, mai degrabă făcută cu haz de necaz.

„Până la urmă și cei pe care îi cheamă Ceaușescu ce vină aveau că am avut un dictator cu numele ăsta. La fel și Dragnea. Da, cred că președintele PSD le face un mare deserviciu celor care poartă numele de Dragnea, dar propunerea în sine e făcută, probabil, în glumă. Ar putea să-l retragă de pe la Camera Deputaților, să nu-l mai voteze lumea, dar să îl lași fără nume e puțin cam mult“, a spus Stelian Ion.

Glumă sau nu, petiția online a lui Cristian Dragnea este la dispoziția doritorilor să semneze, aceasta fiind disponibilă AICI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *