Sărbătoarea Recoltei și a Vinului Dobrogean s-a încheiat. Țuțuianu: „Au fost vânzări cu 30-40% mai mari față de anii trecuți”

Înghesuială mare în ultima zi a intens trâmbițatei și promovatei sărbători a recoltei și vinului dobrogean, organizată la Pavilionul Expozițional Constanța. Cea de-a noua ediție a festivalului recoltei și a vinului dobrogean a început pe 23 septembrie și s-a încheiat duminică, 2 octombrie, o ediție care a fost menită să aducă „schimbări fundamentale”, așa cum a promis președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

img-20161002-wa0002

Manifestarea locală a toamnei, inițiată acum nouă ani de Nicușor Constantinescu, a reunit peste 200 de producători agricoli, procesatori, dar și meșteri și artiști populari.

Bugetul aprobat de consilierii județeni pentru sărbătoarea locală s-a situat undeva la 480.000 lei, însă președintele CJC susține că demersul s-a încununat, la trasarea liniei, cu succes.

img-20161002-wa0006

„Ceea ce spun este și ceea ce fac!” 

„S-a demonstrat încă o dată că ceea ce spun este și ceea ce fac! Am încercat anul acesta să organizez un altfel de eveniment și am și reușit, pornind de la promovare, la prezentarea producătorilor, precum și la plaja de artiști pe care i-am adus pe scenă… se pare că a fost o rețetă care a funcționat, deoarece am înregistrat un număr record de vizitatori și, bineînțeles, de cumpărători! Cred că numai astăzi au fost 10.000 de vizitatori, fapt care s-a reflectat și în vânzările producătorilor, s-a menținut promisiunea făcută la începutul acestei sărbători și au avut prețurile cu 20% mai mici. Exact cum am spus, s-a reflectat și în vânzările dumnealor, estimativ cred că au fost cu 30-40% mai mari, comparativ cu anii anteriori, din ceea ce am vorbit cu ei… Pentru mine a fost un succes, cred că și pentru constănțeni a fost de asemenea, fapt care mă determină ca în viitor să organizăm și altfel de evenimente, până la sfârșitul acestui an și la începutul anului viitor”, a spus președintele CJC, Horia Țuțuianu, pentru TOMIS NEWS.

Evenimentul a început pe 23 septembrie cu prestația celebrei trupe Phoenix, iar duminică s-a încheiat cu recitalul artistei de muzică populară Irina Loghin. La concertul solistei s-au înghesuit peste 5.000 de oameni.

img_20161002_172302

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *