Sancțiuni de peste 80.000 de lei, aplicate de polițiștii locali în numai două zile! Printre amendați, pasionații de drifturi

Polițiștii locali din Constanța au aplicat, în zilele de 3 și 4 decembrie, 413 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 81.095 lei. În 48 de ore, au fost constatate 44 abateri pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al unității administrativ teritoriale, 33 de abateri pentru tulburarea ordinii și liniștii publice în zonele adiacente centrelor comerciale, parcurilor, piețelor agroalimentare și în cartierele de blocuri sau case, 123 încălcări ale legislației rutiere, 5 abateri pentru nerespectarea modului de desfășurare a activităților comerciale din municipiul Constanța, 110 sancțiuni pentru nedeținerea titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun și 81 sancțiuni pentru ocuparea unui loc de parcare în parcările cu plata cu tarif orar fără achitarea tarifului de parcare sau după expirarea perioadei pentru care a fost efectuată plata. De asemenea, în 4 decembrie, în parcarea de la Poarta 1, o persoană a fost amendată contravențional cu suma de 1.000 de lei pentru că a efectuat manevre de întoarcere, accelerări și frânări bruște (drifturi) pe domeniul public.

„Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale. Pentru evitarea incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure ordinea de drept a constănțenilor, Direcția Generală Poliția Locală Constanța solicită cetățenilor să  semnaleze faptele de natură antisocială la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate“, spun polițiștii locali constănțeni.

CITEȘTE ȘI:

Vânzătorii de țigări netimbrate, „luați cu arcanu`“ de Poliția Locală din Constanța

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.