Spread the love

Sindicatul Liber al Salariaților din Învățământul Preuniversitar Constanța (SLSIP) anunță că își exprimă nemulțumirea și indignarea față de proiectul Ordonanței privind Salarizarea personalului din sistemul bugetar.

Potrivit SLSIP, în ciuda eforturilor Federației Sindicatelor Libere din Învățământ de a convinge Guvernul că salariile celor care lucrează în învățământ trebuie să devină motivante „constatăm cu stupoare că și de această dată, proiectul ordonanței nu prevede schimbări structurale în privința creșterilor salariale, continund astfel umilirea și desconsiderarea Educației în general și a salariților din învățământ în special”.

Ca urmare, Colegiul Național  al Liderilor Federației Sindicatelor Libere din Învățământ a hotărât recent organizarea unui marș de protest la București, în data de 1 iunie a.c. Astfel, SLSIP va participa la mitingul de protest organizat la nivel național de federațiile sindicale din învățământul preuniversitar și universitar, asociațiile de părinți și elevi, la București, miercuri, 1 iunie a.c., cu un număr de 200 de membri de sindicat din unitățile de învățământ din județul Constanța.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *