SALA POLIVALENTĂ CONSTANȚA: Încep lucrările la fundație

Încep lucrările la fundația Sălii Polivalente Constanța. Astfel, primele transporturi de oțel beton au ajuns deja iar echipele de specialiști se pregătesc să monteze grinzile de fundare. Vorbim despre prima etapă a lucrărilor de construcție a sălii de sport ce va avea o capacitate de peste 5 mii de locuri. Noul amplasament din zona Badea Cârțan va beneficia de o sală de competiții care va fi omologată de forurile de specialitate pentru derularea de evenimente sportive de handbal, baschet sau volei de nivel național, dar și de nivel european și mondial.

„Au sosit primele transporturi de fier pentru montajul grinzilor de fundare, estimăm ca în următoarea lună să finalizăm fundațiile și grinzile de capăt pe tot tronsonul. Vorbim în acest moment despre prima etapă a lucrărilor, una extrem de importantă”, a declarat ing. Gheorghe Pricop – șef șantier Sala Polivalentă Constanța.

sala polivalenta 2

„Perna de pământ este finalizată în proporție de 80%, ne pregătim să  turnăm betonul de egalizare pentru restul de amplasament. Săptămâna viitoare vom acoperi cam 30% din totalul de fier pentru grinzile de fundare”, a completat Ilias Vebi – șef șantier Sala Polivalentă Constanța.

Proiectul include și spații dedicate sportivilor (sală de antrenament, sală de forță, sală de fitness, vestiare, cabinete medicale), spații dedicate presei (studiouri pentru transmisii radio-tv), spații dedicate publicului (cafenele, alimentație publică, grupuri sanitare), dar și spații administrative și de agrement cu multă verdeață. Noua sală polivalentă va putea găzdui și evenimente culturale, conferințe, concerte sau festivaluri.

sala polivalenta 3

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.