Sabrina Nedelcu, întâmpinată corespunzător în Consiliul Județean: „Aici sunt putori!”

Consilierul județean PSD, Maria Sabrina Nedelcu, a transmis în perioada de vârf a protestelor anti OUG 13/2017 un mesaj sfidător, prin care i-a numit „putori” pe cei care au ales să protesteze.

În opinia acestui consilier județean, oamenii nu au voie să se exprime democratic împotriva a ceea ce consideră că este un abuz și, prin urmare, sunt „putori”, Sabrina Nedelcu „uitând” că trăiește dintr-o moștenire, taxele nu sunt problema ei, ci a instituțiilor abilitate și libera exprimare este valabilă, încă, în această țară.

Pe 2 februarie a.c., TOMIS NEWS s-a alăturat CONSTANTA.RO și solicita PSD Constanța retragerea sprijinului politic acestui iresponsabil consilier județean.

CITEȘTE ȘI:

Țuțuianu, președinte CJC: „Condamn limbajul folosit de doamna consilier județean din partea PSD, Sabrina Nedelcu”

Marți, a avut loc o nouă ședință a Consiliului Județean Constanța și Sabrina Nedelcu s-a prezentat în stilul în care ne-a obișnuit, cu capul pe sus, sfidătoare și impasibilă la reacții, ceea ce în limbajul și accepțiunea populară comportamentul este sinonim cu nesimțirea.

Unul dintre aceștia a fost un celebru protestatar „de meserie” al Constanței, Sorin Belu, care a stat pe întregul parcurs al ședinței de marți a CJC cu o pancartă, lângă Sabrina Nedelcu, pe care scria: „Atenție!!!! Sabrina, Sunt putori în Consiliul Județean!”

Sabrina 3

Deși, atât PSD Constanța cât și președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, s-au delimitat la momentul respectiv de comportamentul Sabrinei Nedelcu, consilierul județean a intrat într-o tentativă de ședință disciplinară, unde a fost sancționată cu… avertisment și mustrare. În apărarea sa, monumentul de nesimțire al PSD Constanța a invocat atunci faptul că s-a exprimat „ca cetățean, nu ca om politic”. TOMIS NEWS îi amintește că o astfel de reacție nu se admite nici ca cetățean, nici ca omul politic care, în realitate, nu este și nu va fi niciodată. De asemenea, ne exprimăm dezamăgirea pentru lipsa de reacție și disciplină a acestui partid, care se consideră „cel mai mare din țară” și care tolerează astfel de comportamente, impulsionând și girând astfel, pe viitor, comportamente nedemne în societate.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *