Biroul Permanent Judeţean al PSD Constanţa, întrunit în şedinţa de vineri, a hotărât susţinerea lui Learciu Dumitru Daniel (ALDE) şi Palaz Claudiu – Iorga (PMP) pentru poziţiile de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa. Propunerea PSD pentru preşedinţia CJC rămâne Horia Ţuţuianu.

ALDE a confirmat tot vineri că, în principiu, va colabora cu PSD, iar Claudiu-Iorga Palaz, președintele PMP Constanța, a anunțat că nici nu vrea să audă de PNL!

CITEȘTE ȘI:

PNL este OUT de la șefia Consiliului Județean. Palaz, vicepreședinte: „Dragomir să își rezolve problemele cu Chițac”

Cu toate acestea, liberalii transmit mesaje către „liderii de dreapta”, în speranța că va fi răsturnată situația care se preconizează la Consiliul Județean: șefia PSD, PNL out!

Cea mai proastă veste este pentru președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, care era vehiculat ca viitor președinte al CJC, grație votului secret al consilierilor județeni. Astăzi, oricât de secret ar fi acest vot, funcția este din ce în ce mai departe.

„PNL Constanța nu a început negocierile cu niciuna dintre formațiunile politice care au obținut mandate în Consiliul Județean Constanța. Reprezentanții acestora sunt așteptați la discuții ca, împreună, să facem front comun pentru desemnarea conducerii CJC, așa cum dorește electoratul constănțean de dreapta. (…) În speranța că informațiile apărute deja în presa locală nu sunt definitive, îi aștept la discuții atât pe Mircea Banias, reprezentantul ALDE Constanța, cât și pe Claudiu Palaz, reprezentantul PMP Constanța, pentru a veni în asentimentul tuturor votanților de dreapta din județul Constanța”, a anunțat președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir.

CITEȘTE ȘI:

Mircea Banias, negru de supărare pe Gigi Chiru și îi arată ușa de la ieșire din partid: „Candidatura sa a fost o greșeală. Nici nu este președintele organizației municipale”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *