S-au ÎNTORS ARMELE! PNL și PMP… front COMUN în Consiliul Județean! Se solicită ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ pentru repartiția banilor în județ

Tămbălăul politic de miercuri din ședința ordinară a Consiliului Județean este departe de a se sfârși. După ce s-au trântit o mulțime de proiecte de hotărâre, printre care cele referitoare la alocarea unor sume de bani primăriilor din județ, liberalii nu se lasă și insistă pentru convocarea unei ședințe extraordinare. Faptul inedit constă în faptul că vicepreședintele CJC, Claudiu-Iorga Palaz, a… schimbat macazul! Astfel, consilierii județeni ai PMP se alătură PNL!

„Grupul consilierilor judeţeni ai PNL împreună cu grupul consilierilor judeţeni PMP solicită convocarea unei şedinţe extraordinare a plenului Consiliului Judeţean Constanţa, în data de  30.07.2019, ora 13:00, în sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Judeţean Constanţa, cu următorul proiect al Ordinii de zi: “Proiect de hotărâre privind constituirea Comisiei de Repartizare Transparentă a Alocărilor Bugetare în vederea alocării sumelor defalcate din unele surse de la bugetul de stat.” Astfel, consilierii judeţeni Constanţa ai formaţiunilor politice PNL şi PMP solicită președintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu să facă toate demersurile necesare, astfel încât Consiliul Judeţean Constanţa să îşi desfăşoare activitatea conform atribuțiilor pe care le are”, au precizat liberalii constănțeni.

Practic, avem de-a face cu o nouă realitate politică în CJC, întrucât PMP, pentru prima dată, se alătură liberalilor. Iată lista inițiatorilor:

initiatori cjc

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *