S-a stabilit calendarul pentru votarea în Parlament a Guvernului Orban 2. Chițac, mirat de comportamentul PNL: „Și ei au votat pentru!”

Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului s-au reunit marţi, la ora 14.00, pentru a stabili programul audierii propunerilor de miniştri în comisiile de specialitate şi al votării Guvernului propus în plen. Astfel, în cadrul ședinței s-a votat următorul program: luni, marţi şi miercuri, săptămâna viitoare, ar urma ca miniştrii să fie audiaţi în comisiile de specialitate. Ulterior, luni, 24 februarie, de la ora 16.00, ar urma să se dea votul în plenul reunit, pentru învestirea noului Guvern.

CITEȘTE ȘI:

Premierul desemnat Ludovic Orban a catalogat calendarul ca fiind unul „lent” și a acuzat PSD că încearcă o tergiversare. Anunțul lui Orban îl miră pe senatorul constănțean Vergil Chițac, afiliat grupului PNL din Parlament, întrucât și liberalii au votat… pentru:

În ședința birourilor permanente au votat și liberalii întocmai, votul a fost în unanimitate. Pe fondul acestei nebunii, din care nimeni nu mai înțelege nimic, nici măcar eu, ce să mai înțelegi din anunțul lui Ludovic Orban?”, a spus Vergil Chițac, pentru TOMIS NEWS.

Calendarul propus și adoptat este încă o ciudățenie care se adaugă la toată debandada politică din ultima perioadă, întrucât miniștrii propuși sunt aceiași care au fost în cabinetul Orban 1 și, în linii aproape identice, programul de guvernare este același.

Sigur că este o ciudățenie, în fond programul de guvernare este același, pe miniștri îi știm, dar sunt niște etape procedurale care trebuie parcurse”, a mai spus senatorul Chițac, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.