S-a SEMNAT contractul de atribuire pentru lucrările de restaurare a Cazinoului din Constanța

Contractul pentru „Consolidarea și restaurarea Cazinoului din Constanța” a fost semnat vineri, 20 decembrie.

Valoarea contractului este de 56.627.697 lei, iar durata de realizare a lucrărilor este de 30 de luni, din care 3 luni sunt dedicate activității de proiectare.

În cadrul execuției, se vor realiza lucrări de consolidare și restaurare a clădirii principale (S+P+1E+M, pod parțial și rampă acces subsol) și a zonelor exterioare: terasă, utilități, balustradă ș.a.

Renașterea celei mai importante clădiri realizată în stil Art Nouveau din țara noastră va oferi constănțenilor un centru cultural și de divertisment, care va putea găzdui diverse evenimente, simpozioane, expoziții ș.a.m.d.

Amintim că, joi, SC Eldiclau SRL societatea comercială care a contestat procedura de atribuire a contractului pentru restaurarea Cazinoului din Constanța a fost obligată de magistrații Curții de Apel București să renunțe și la cea de-a doua contestație pe care o formulat-o la CNSC.

După mai multe luni pierdute după cea de-a patra licitație și mai bine de nouă ani de încercări eșuate de începere a lucrărilor, Cazinoul din Constanța intră în mult așteptatul proces de restaurare.

Lucrările de restaurare vor fi executate de câștigătoarea licitației, Aedificia Carpați.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.