S-a RUPT lanțul de iubire. Crușoveanu (PNL): „USR-iștii s-au ALIAT cu foștii locotenenți ai lui Dragnea! Ori guvernați, ori PLECAȚI!”

Lucrurile sunt clare: PNL și USR au… divorțat! Strâns cu ușa de trei partide care îi vor capul, premierul Florin Cîțu riscă să-și trăiască ultimele zile la Palatul Victoria. În contextul conflictului politic – dar mai ales a faptului că cei de la USR nu dau înapoi și sunt fermi – moțiune de cenzură, liberalii fac zid în jurul lui Cîțu. Astfel, deputatul constănțean al PNL, Marian Crușoveanu, a transmis faptul că guvernarea trebuie să continue, iar USR-iștii să-și revină în fire, întrucât în momentul de față aceștia nu dau doi bani în special pe zona rurală:

„România are nevoie de o coaliție de guvernare stabilă, care să ofere o perspectivă de investiții și de dezvoltare, în perioada ce urmează. În acest moment, în care se prefigurează o criză politică, cei de la USR arată că nu au niciun pic de responsabilitate, iar dorința de răzbunare contrazice toate pozițiile pe care le-au susținut și asumat în perioada când se aflau în opoziție. Astăzi, din disperare, se aliniază și cu foștii locotenenți ai lui Dragnea, pe care îi acuzau că sunt penali, doar că acest tip de amenințare, șantaj și răzbunare este împotriva comunităților locale, împotriva acelei Românii care încă nu este conectată la realitățile secolului 21. Indiferent din ce partid fac parte primarii, programul de investiții ”Anghel Saligny” are ca obiectiv, printre altele, construirea de drumuri, a rețelelor de canalizare și de apă, accesul populației la sistemul de gaze…dar voi nu dați doi bani pe electoralul din zonă rurală! O Românie dezvoltată vom putea avea atunci când vom echilibra decalajele dintre comunitățile locale, iar acest lucru va fi posibil doar prin investiții masive în infrastructura publică. Față de români, avem obligația să livrăm rezultate traduse în proiecte implementate. Domnilor din USR, ori guvernați, ori plecați! Dați dovadă că aveți demnitate și nu vă ascundeți în spatele votului românilor de bună-credință! Deși ați blocat unele proiecte pentru județul Constanța, nu v-am reproșat, nu v-am cerut demisia; așadar, nu condamnați la subdezvoltare comunitățile locale! Sper ca maturitatea politică să domine și să depășiți acest moment dificil al guvernării. Șantajul este arma celor fără viziune politică. Dați dovadă că puteți mai mult!”, a transmis deputatul Crușoveanu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *