S-a lansat site-ul dedicat Planului Urbanistic General al municipiului Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția de Urbanism, a creat un site dedicat documentației de urbanism – Plan Urbanistic General municipiul Constanța. Pe această platformă au fost adunate documente, studii și ghiduri care vor fi preluate în cadrul viitoarei documentații de urbansim – P.U.G. Tot aici vor fi centralizate și publicate toate materialele de interes public, în cadrul activității de actualizare a P.U.G.-ului, pentru a fi dezbătute în cadrul întălnirilor tematice.

Aceasta pagină de internet poate fi consultată accesând AICI!

Documentația de urbanism P.U.G. are atât caracter director şi strategic, cât şi caracter de reglementare şi reprezintă principalul instrument de planificare operaţională, constituind baza legală pentru realizarea programelor şi acţiunilor de dezvoltare sustenabilă.

În cadrul activității de informare și consultare a publicului vor fi organizate întâlniri și comisii, respectiv dezbateri, iar calendarul acestor evenimente va fi anunțat pe această pagină, dar și pe site-ul Primăriei Constanța www.primaria-constanta.ro.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.