S-a înființat Alianța Național Țărănistă. Chesoi, membru fondator, revine în politică: „Pavelescu și Țapliuc nu există. Suntem un partid modern”

Țărănistul Tudorel Chesoi revine în politica locală! Recent, s-au pus bazele Alianței Național Țărăniste (ANT), formațiune politică pentru care Chesoi este membru fondator. Evident, este vorba de reunirea țărăniștilor care nu s-au mai regăsit sub conducerea lui Aurelian Pavelescu și, după cum știm, a fost lungă perioadă de scandaluri, atât la nivel național, cât și la nivel local, certurile dintre Chesoi și Adrian Țapliuc, președintele PNȚCD Constanța, fiind de notorietate.

Țapliuc a câștigat într-un final partida, însă Chesoi strânge rândurile la Constanța ca alternativă la actualul PNȚCD.

„Eu nici nu știu dacă am plecat din politică, dar neavând încotro am candidat independent (în 2016 – n.r.), pentru că nu am putut să accept atitudinile de distrugere a PNȚCD de către Aurelian Pavelescu. Țapliuc și Pavelescu nu există pentru noi și nici nu vreau să vorbesc despre ei. ANT este un partid modern, creștin-democrat și funcționăm pe baza principiilor lui Corneliu Coposu, precum morala creștină, patriotismul luminat, democrație desăvârșită… Absolut (intră în alegerile de anul viitor – n.r.), suntem la început, am primit împuternicerea de a organiza Constanța. Eu conduc la Constanța și sunt și membru al Biroului Național. Am participat de la bun început, suntem o echipă care am pus bazele acestei formațiuni creștin-democrate”, a spus Tudorel Chesoi, pentru TOMIS NEWS.

Președintele ANT este Radu Ghidău, avocat, țărănist cu state vechi, deputat din partea PNȚCD în perioada 1996 – 2000; prim-vicepreședinte este Alecu Florin Diaconu, reprezentant al sindicatului ROMATSA, iar secretar general este Horia Valerian Radocea, fost viceprimar al Sectorului 5 București din partea PNL.

Mai multe despre ANT, disponibile AICI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.