S-a încheiat încă o rundă de negocieri Rusia – Ucraina. „Există CONTRADICȚII fundamentale”

A patra rundă de negocieri dintre Ucraina şi Rusia a fost dificilă, anunţă, marţi seară, Mihailo Podoliak, consilier al preşedintelui Volodimir Zelenski. Acesta a transmis că ”există contradicţii fundamentale”, dar este şi loc de compromis, iar discuţiile vor fi reluate miercuri. Mihailo Podoliak, consilier al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a transmis, marţi seară, pe Twitter, că cea de-a patra rundă de negocieri dintre delegaţiile Rusiei şi Ucrainei s-au terminat.

Vom continua mâine”, a transmis Podoliak, adâugând că procesul de negociere este „foarte dificil şi dens”. Potrivit lui Podoliak, „există contradicţii fundamentale”.Dar, cu siguranţă, există loc de compromis. În pauză se va continua lucrul pe subgrupe”, a mai anunţat Podoliak.

Anterior, acesta precizase că cea de a patra rundă de negocieri între Ucraina şi Rusia s-a reluat marţi, după o pauză în cursul zilei de luni. Pe agenda negocierilor de marţi se afla un „armistiţiu şi o retragere a trupelor” ruse din Ucraina, anunţa Podoliak.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.