Spread the love

Vești bune pentru constănțenii pasionați de cumpărături! JYSK și Lem’s, magazine care funcționează în cadrul centrului comercial TOM Constanța, se mută în spații dedicate mai mari, pentru a oferi clienților o experiență de shopping mai plăcută, iar alte magazine vor fi inaugurate în curând.

Asta deoarece centrul comercial a fost extins cu o suprafață de 3.500 metri pătrați, printr-o investiție de aproximativ 3 milioane de euro, reprezentând prima etapă din planul de extindere finalizată de grupul francez de real estate Catinvest. Astfel, retailerul de mobilier și decorațiuni pentru casă JYSK România a redeschis luna trecută magazinul pe care îl avea în centrul comercial TOM, în noul spațiu de 1.500 metri pătrați, care este cu circa 20% mai mare decât cel precedent.

Magazinul este amenajat după un nou concept, Store 3.0, cu un design modern, primitor și prietenos, care recreează spații interioare de living sau dining. Producătorul român de mobilier Lem’s, de asemenea prezent în centrul comercial TOM, își va deschide în curând noul magazin într-un spațiu dedicat de 2.000 de metri pătrați.

„Prima fază de extindere vine după o altă investiție mare, de aproape 2 milioane de euro, pentru modernizarea TOM Carrefour, finalizată în 2017, și vom continua să investim și pe viitor. Toate aceste proiecte demonstrează angajamentul nostru de a răspunde mai bine nevoilor clienților și de a ne întări poziția pe acest segment in regiunea de sud-est a țării”, a declarat Jibril Semour, director general al Catinvest Eastern Europe.

Planuri de creștere cu 77% a suprafeței închiriabile în următorii ani

Ca parte a planurilor strategice de dezvoltare a centrului TOM Constanța în următorii ani, grupul francez de real estate a achiziționat o suprafață de 2,5 hectare de teren, care va asigura creşterea viitoare a suprafeței totale închiriabile a centrului comercial cu încă 40.000 metri pătrați de spațiu de retail și pentru birouri, într-o fază ulterioară de extindere. Cu peste 85 de magazine și o rată de ocupare de 100%, TOM Constanța înregistrează circa 5,5 milioane de vizitatori pe an.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *