S-a deschis expoziția de Paște cu decorațiuni realizate de persoanele instituționalizate

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța a inaugurat joi, 18 aprilie, cea de-a XIII-a ediție a Expoziției de Paște cu vânzare, „Zâmbet și Lumină”. Expoziția cuprinde obiecte de ornament în tematica Sărbătorilor Pascale realizate de copiii, tinerii și adulții din centrele DGASPC Constanța și este deschisă până pe 24 aprilie, la VIVO, în zona caselor de marcat.

CITEȘTE ȘI:

„Copiii, tinerii și adulții din centrele noastre au confecționat toate aceste obiecte sub îndrumarea educatorilor și a asistenților sociali cărora le mulțumesc și îi felicit pe toți cu această ocazie pentru ceea ce au realizat. Expoziția noastră a devenit deja o tradiție, iar toți beneficiarii noștri au depus mult suflet în realizarea ei. Bucuria lor este imensă când, la finalul evenimentului, obiectele lor nu se reîntorc în serviciile rezidențiale pentru că au fost cumpărate. Ca urmare, vă îndemn să veniți și să le cumpărați”, a declarat directorul general al DGASPC Constanța, Petre Dinică.

În deschidere, mult premiata trupă de dansuri „Fresh” a Centrului de Plasament „Delfinul” din Agigea a susținut un scurt spectacol din care nu au lipsit poeziile despre aventurile Iepurașului de Paște.

dinica dgaspc
Petre Dinică, directorul DGASPC

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.