Spread the love

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru a semnat, marți, la București, contractul de finanțare pentru lărgirea şi asfaltarea podului de la ecluză. Potrivit anunțului de marți al primăriei Năvodari, contractul prevede finanțarea lucrărilor de reabilitare, lărgire și asfaltare a tramei stradale aferente podului rutier din proximitatea Ecluzei orașului pe o lungime de aproximativ 600 de metri. Podul va avea 3 benzi de circulație, față două, în prezent.

„Astăzi, marcăm un nou moment important pentru orașul Năvodari – am semnat contractul de finanțare pentru execuția investiției – LĂRGIRE ȘI ASFALTARE POD ECLUZĂ. Contractul prevede finanțarea lucrărilor de reabilitare, lărgire și asfaltare a tramei stradale aferentă podului rutier din proximitatea Ecluzei Năvodari. Valoarea totală a proiectului este estimată la 3.101.998.38 de lei, finanțarea proiectului urmând să fie asigurată de la bugetul de stat prin Programul Național de Dezvoltare Locala 2“, anunță Florin Chelaru.

Managerul de proiect, Adrian Constantin, ne-a precizat că dacă toate lucrurile vor decurge normal, fără imendimente în ceea ce privește organizarea licitației, la sfârșitul acestei veri vor începe lucrările de execuție la pod.

„Va fi făcut un management al traficului în zonă în care va fi stipulat foarte clar cum vor fi executate lucrările astfel încât să nu încurce traficul. În prezent, podul este circulat pe două benzi, câte una pe sens, iar la sfârșitul proiectului traficul ar urma să se desfășoare pe trei spre patru benzi. Vom ține cont de afluența mașinilor într-un sens și în celălalt, în perioada de weekend, dimineața și seara“, a declarat Adrian Constantin, pentru TOMIS NEWS.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *