S-a constituit grupul mixt de CONTROL pentru localitățile constănțene în care s-a prelungit carantinarea

CJSU Constanța a stabilit în ședința de vineri că se va constitui grupul mixt de control privind respectarea măsurilor de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2. Grupul va fi format din: Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” al Județului Constanța, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Tomis” Constanța.

Potrivit Instituției Prefectului Constanța, grupul își va desfășura activitatea de control zilnic, prin intermediul echipelor mixte, potrivit competențelor, atribuțiilor, procedurilor proprii și în conformitate cu legislația în vigoare (Legea nr. 55/2020 modificată și actualizată, Legea nr. 136/2020 republicată, modificată și actualizată și Hotărârea de Guvern nr. 1065/2020).

În localitățile pentru care a fost instituită/prelungită măsura de carantină zonală se vor verifica și măsurile dispuse prin Ordinul Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, pentru fiecare localitate în parte. Zilnic, până la ora 10.00, se vor transmite Instituției Prefectului – Județul Constanța raportările privind controalele efectuate în ziua anterioară”, au precizat reprezentanții prefecturii.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *