Rușii recunosc supremația CIA. Șeful Serviciului de Informații Externe din Rusia: „Noi mai câștigăm cu abilitate, nu cu cifre…”

Șeful Serviciului de Informații Externe din Rusia spune că agenția CIA este printre cele mai bune din lume, informează agenția de presă TASS. Agenția Centrală de Informații (CIA) a Statelor Unite se numără printre primele trei servicii de informații din lume, cele mai puternice și autoritare, alături de Serviciul de Informații Externe al Rusiei, a declarat Serghei Naryshkin, directorul Serviciului Rus:

Trebuie să spun că ne respectăm colegii, oponenții și partenerii din Agenția Centrală de Informații. Am spus-o deja și o voi repeta din nou că acest serviciu special se află printre serviciile de informații cu adevărat puternice și autoritare. Serviciul de Informații Externe al Rusiei se află și el printre ele”, a spus el într-un interviu.

Într-un discurs adresat comunității de informații americane din 27 iulie, președintele american Joe Biden a susținut că agențiile de informații americane sunt mult mai bune decât cele din Rusia și președintele rus Vladimir Putin era îngrijorat de acest fapt.

Potrivit lui Naryshkin, Rusia respectă CIA, expertiza și analiștii.

Suntem conștienți de punctele lor forte, dar le cunoaștem și pe ale noastre. Cât despre Agenția Centrală de Informații, desigur, resursele sale, resursele sale financiare sunt de zeci de ori mai mari decât bugetul Serviciului de Informații Externe, dar ca Alexander Suvorov (n. r.: comandant militar rus) obișnuia să spună că rușii câștigă cu abilitate, nu cu cifre”, a spus el. „Recunoaștem că, repet, sunt (n.r.: CIA) unul dintre cei mai buni din lume”, a remarcat el.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.