Rușii lipoveni susțin ANTONIADIS în cursa pentru Primăria Constanța. „În nebunia de astăzi, aducem soare unde este umbră!”

Președintele comunității elene „Elpis” Constanța, Anton Antoniadis, candidat al Uniunii Elene din România pentru funcția de primar al Municipiului Constanța, beneficiază în această cursă electorală de sprijinul comunității rușilor lipoveni din Constanța. Președintele comunității rușilor-lipoveni Galuboe More, Nicolae Artion, și-a exprimat sâmbătă, 5 septembrie, susținerea pentru candidatura lui Antoniadis.

„S-o spunem pe-aia dreaptă: Dobrogea, în care noi trăim, este unică în Europa, un exemplu pentru armonia multiculturală. Minoritățile din România, din Dobrogea, din Constanța, se definesc printr-o sintagmă simplă: o relație de suflet! Minoritățile aduc o altă stare de spirit, o stare de bucurie, un alt suflu. Noi nu facem nimic triști, facem totul cu zâmbetul pe buze, ne străduim ca în nebunia de astăzi să luminăm, să aducem soare unde este umbră. Susținerea de astăzi o consider ca fiind în același spirit! Îi mulțumesc domnului Președinte, Nicolae ARTION, pentru încrederea pe care mi-o acordă și este poate singurul om căruia, în această campanie electorală, o să îi promit. Îi promit că nu o să îl dezamăgesc!”, a declarat Anton Antoniadis.

De partea cealaltă, Artion a subliniat că această susținere nu este pentru un om politic, ci pentru un… prieten:

Pe mine și pe domnul Președinte Antoniadis ne leagă, ca să fiu foarte sincer, o adevărată prietenie. Nu sunt un adept al omului politic, al politicii în general, sunt adeptul seriozității. Îl susțin cu tărie pe ANTONIADIS în încercarea sa de a schimba administrația Municipiului Constanța. Știu că el va lupta nu doar pentru minorități, ci pentru toți constănțenii. Îmi asum și îmi declar public susținerea pentru domnul Președinte ANTONIADIS fără nici o rezervă. Sunt convins că a venit timpul să susținem pe cineva care merită tot sprijinul. Vă încurajez pe toți constănțenii să mergeți la vot! Și vă îndemn să votați poziția 5, ANTONIADIS și lista de consilieri municipali a Uniunii Elene din România!”, a declarat Nicolae Artion.

Pentru postul de primar al municipiului Constanța candidează următorii:

Decebal Făgădău (PSD), Vergil Chițac (PNL), Stelian Ion (Alianța USR – PLUS), Anton Traian Antoniadis (Uniunea Elenă din România); Claudiu-Iorga Palaz (PMP), Mircea Titus Dobre (PRO România), Horia Constantinescu (PPU-SL), Corina Martin (PER), Tudorel Chesoi (ANT), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Dan Aionesei (Mișcarea Patrioților Români – Dreapta Liberală), Victor Cruceru (ALDE), Constantin Frățilă (LORD), Ayla Reșit (independent), Muncianu Sorin Titus (Partidul Neamul Românesc) și Marian Vasiliev (independent).

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *