VIDEO Rusia TRAGE cu tot ce are în Kiev: BOMBARDAMENTE masive și RAIDURI aeriene pentru cucerirea capitalei Ucrainei

Mai multe explozii au fost auzite luni seara la Kiev, pe care forţe ruse încearcă să-l cucerească, fără succes, relatează AFP. Potrivit unui jurnalist local, locuitorilor capitalei ucrainene li s-a ordonat să se adăpostească. O serie de imagini satelitare ale companiei Maxar surprind avansarea unor trupe ruseşti dinspre Belarus, cu scopul de a consolida şi încercui Kievul. Publicaţia Kyiv Independent scrie că tiruri se concentrau la Brovarî, la periferia Kievului şi că ar fi în curs raiduri aeriene.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, generalul Igor Konashenkov, a declarat luni că armata rusă a lovit 1.146 de obiective militare ucrainene. Forțele armate ruse au distrus „31 de centre de comandă, 75 de stații radio, șase coloane de mașini blindate, 311 tancuri, 42 de avioane, 51 de lansatoarea de rachete, 147 de mașini de artilerie și 263 de autovehicule”.

Igor Konashenkov a adăugat că trupele militare ale Rusiei au avansat luni 3 kilometri în Lugansk și 16 kilometri în Donețk. Potrivit acestuia, 110 soldați ucraineni au depus armele și s-au predat.

https://www.youtube.com/watch?v=opRLiHbySeg&feature=youtu.be

O singură rachetă, Iskander OTRK, trasă de armata rusă, a făcut prăpăd într-o zonă din Ucraina. Mai multe obiective militare ale ucraineilor au fost spulberate. Potrivit canalului Intel Slava, au fost distruse sediul comandamentului operațional „Nord”, sediul regimentului de comunicații și depozitul de combustibili din regiunea Cernihiv.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *