România, sub amenințarea coronavirus! Măsuri instituite, la Constanța: Făgădău a constituit un grup de lucru pentru prevenirea îmbolnăvirilor

Primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a constituit luni dimineață dimineață grupul de lucru care va coordona măsurile luate pentru prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus, COVID-19.

Potrivit municipalității, din echipă fac parte reprezentanți ai Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, ai Direcției Generale de Asistență Socială, ai Direcției Administrative, ai CT Bus și ai Poliției Locale Constanța.

masuri virus 1

NU există niciun caz, până la acest moment, de îmbolnăvire cu noul coronavirus în municipiul Constanța!

Făgădău va disponibiliza de urgență toate sumele necesare în vederea prevenirii și limitării îmbolnăvirii

În această dimineață  la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța s-au prezentat 4 cetățeni români întorși din Italia care nu prezentau niciun simptom de îmbolnăvire. Aceștia au fost testați pentru COVID-19 și vor rămâne în carantină la domiciliu până când vor veni rezultatele testelor, în maximum 48 ore.

„Amintim faptul că toate unitățile de învățământ au fost dotate încă din luna decembrie cu materiale igienico-sanitare pentru a-i proteja pe cei mici de infecțiile respiratorii. În cursul zilei de astăzi, directorii grădinițelor, școlilor și liceelor din municipiul Constanța au fost rugați să-și refacă stocurile cu dezinfectanți și produse de curățenie. În acest scop, primarul Decebal Făgădău va disponibiliza de urgență toate sumele necesare în vederea prevenirii și limitării îmbolnăvirii cu noul coronavirus. De asemenea, toate sediile Primăriei Municipiului Constanța, inclusiv Centrul de Informare Cetățeni, Serviciul Evidență Persoane și Serviciul Stare Civilă au fost dotate cu dispensere ce conțin substanțe dezinfectante pentru a evita răspândirea bolilor virale. Vă rugăm să le folosiți cu încredere!”, au precizat reprezentanții municipalității.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.