ROCADĂ la PRO România Constanța: Filipescu, noul coordonator, în locul lui Mircea Dobre

PRO România Constanța și-a schimbat conducerea. Fostul deputat Mircea Titus Dobre s-a retras din funcția de coordonator al formațiunii locale, alegând să deschidă filiala constănțeană a Uniunii Generale a Industriașilor, iar în locul său a venit Răzvan Filipescu, consilier județean, implicat activ în rândurile producătorilor dobrogeni și fost candidat al partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Am decis să mut lupta pe alt plan, după ce politica a fost acaparată de o forță pe care n-o impresionează opoziția. Ca om de afaceri, am decis să înființez filiala UGIR Constanța, acest patronat fiind cel mai vechi și solid din România. De la nivelul patronatului voi duce mai departe lupta cu un mediu politic și administrativ ostil pentru mediul de afaceri. Uniunea Generală a Industriașilor din România este confederație patronală reprezentativă la nivel de ramură, la nivel național, conform Legii dialogului social. Dorim să putem comunica măcar în baza Legii dialogului social cu autoritățile locale și centrale, pentru a salva economia și societatea românească”, a transmis Mircea Dobre în urmă cu câteva zile.

Le mulțumesc colegilor mei pentru încrederea pe care mi-o acordă alegându-mă coordonatorul filialei PRO România Constanța! Împreună cu Mircea și cu toți membrii echipei am propus un plan de relansare economică a județului Constanța. Am reușit să obținem unele rezultate și în lupta pentru salvarea agricultorilor. Ne vom lupta în continuare pentru constănțeni, pe toate planurile. Vom duce toate proiectele noastre mai departe, în echipă. Așteptăm să ni se alăture toți constănțenii care cred în programul de dezvoltare pe care noi l-am conceput și l-am propus. Îi mulțumesc lui Mircea Titus Dobre pentru tot ce a făcut, pentru că rămâne alături de noi și îi urez succes în noul proiect, din care va continua să se lupte pentru dezvoltarea economiei românești. Împreună pentru un județ puternic!”, a transmis, miercuri, Răzvan Filipescu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.