„Rocadă” la ITM Constanța: „Epoca” Bola, la final – PSD îl impune pe Marian Becheanu ca director general – DOCUMENT

La ITM Constanța va avea loc în curând o… împărțire politică. Fiind vorba de o coaliție, PSD-iștii încă nu au preluat o serie de instituții pe care și le doresc sau pentru care s-a bătut palma odată cu formarea alianței. În cazul Constanței vorbim, printre altele, de Administrația Porturilor Maritime, însă Florin Goidea se… ține bine. În ciuda zvonurilor privind expirarea mandatului în luna august, adevărul este că mandatul a expirat în luna mai și se așteaptă aplicarea ordonanței corporative 109, intens trâmbițată de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Astfel, Goidea va sta liniștit și în acest an la șefia APMC.

Lucrurile se vor mișca mai repede, însă, în privința altor instituții, cum ar fi Inspectoratul Teritorial de Muncă, condus din vremuri imemoriale de Eugen Bola, din partea PNL.

Mandatul lui Bola este pe final, mai exact luna iulie și instituția va fi preluată de PSD. Liberalii cu social-democrații s-au înțeles în privința ITM încă de acum trei luni și PSD Constanța ne-a confirmat faptul că  Marian Becheanu, inspector șef adjunct securitate și sănătate în muncă în cadrul ITM Constanța, îl va înlocui pe Bola.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *