Robert Turcescu, despre banii strânși din taxa de pod de la Fetești: „Ce fac cu ei? Nimeni nu știe: intră într-o oală comună, iar A2 e din ce în ce mai deteriorată”

Aproape 100 de milioane de lei (deci peste 20 de milioane de euro) este suma adunată de CNADNR numai anul trecut din celebra „taxă de pod” de la Fetești. Deputatul PMP de Constanța, Robert Turcescu, ne dezvăluie un „secret” pe care îl știe toată lumea: banii se duc nicăieri! Întreținere, zero; intervenții pe timp de viscol, lamentabile și deterioarea autostrăzii tot mai mult pe zi ce trece. Ca răspuns la o interpelare a deputatului, fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, l-a informat pe Turcescu faptul că banii se folosesc pentru proiectare, reparații, întrețineri ș.a.m.d.

„Ce fac ei cu acești bani? Păi, după cum mi-a răspuns fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, nimeni nu știe: intră într-o oală comună din care zice-se că se proiectează, se construiesc, se repară și se modernizează drumuri de interes național. De la an la an însă, „autostrada” A2 e din ce în ce mai deteriorată, accidentele grave pe această arteră rutieră sunt din ce în ce mai numeroase, iar pe timp de iarnă A2 este prima autostradă blocată din cauza viscolului. Și asta pentru că A2 n-a fost niciodată o autostradă în adevăratul sens al cuvântului: n-are panouri de protecție împotriva viscolului, n-are afișaje electronice funcționale, n-are telefoane de urgență și câte și mai câte. 
Din taxa de pod de la Fetești s-au adunat în ultimii ani sute de milioane de euro. În autostrada A2 e clar că n-au fost investiți. Și atunci, ce fac ăștia de la CNADNR cu banii? Dincolo de salariile fabuloase pe care le încasează…”, a spus, marți, Robert Turcescu.

22491936 1446802205415583 4661506257880073816 n

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „Robert Turcescu, despre banii strânși din taxa de pod de la Fetești: „Ce fac cu ei? Nimeni nu știe: intră într-o oală comună, iar A2 e din ce în ce mai deteriorată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.