Robert Șerban de la Eforie „înghesuit” de testele antidrog ale contracandidaților! Uzun: „Primarul refuză. Asta spune multe…”

Candidatul ALDE pentru funcția de primar al orașului Eforie, Christian Gigi Chiru, a avut luni seară o provocare inedită pentru primarul în funcție, Robert Șerban. Chiru a făcut un test pentru depistarea drogurilor din organism și, cu acest prilej, îi provoacă pe ceilalți contracandidați să procedeze la fel. Evident, Chiru o ridică la fileu lui Robert Șerban, asupra căruia planează suspiciuni ca fiind amator de astfel de… vicii. Detalii, AICI!

La scurt timp, candidatul pentru funcția de primar al orașului, Ionuț Anghel (PMP), a efectuat un test similar. Evident, rezultatul este negativ. Detalii, AICI!

Marți, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Eforie, Virginia Uzun, a efectuat un test similar, iar rezultatul l-a primit astăzi. Rezultatul: NEGATIV.

„Un examen care a fost cerut de o mulțime de cetățeni din comunitatea noastră și pe care ar fi trebuit să îl facem toți candidații la funcția de primar al orașului Eforie. Deși îmi este contracandidat, nu pot să nu remarc aici corectitudinea și promptitudinea domnului Dumitru Costel Boșogeanu. Alți doi contracandidați, din infatuare ori alte motive doar de ei știute, au preferat să facă acest test separat și să îl publice. Ceea ce e cu adevărat condamnabil este faptul că unii dintre candidați, precum actualul primar, Robert Șerban, ori viceprimarul Dănuț Chiparu, au refuzat cu desăvârșire, ceea ce spune multe despre motivele pentru care aceștia candidează la funcția de primar. Din punctul meu de vedere, cei doi candidează la funcția de primar nu pentru a răspunde dorințelor cetățenilor și nu pentru că au un plan sau o viziune pentru Eforie. Ce au putut face cei doi vedem și simțim cu toții în fiecare zi când circulăm prin Eforie. În opinia mea, cei doi candidează pentru ca din funcția obținută să încerce să își satisfacă în continuare propriile nevoi și, de ce nu, capriciile. Candidează pentru a „acoperi” acele afaceri pentru care DNA i-a trimis în judecată, acuzați fiind de abuz în serviciu, abuz săvârșit, potrivit DNA, chiar în calitate de primar și, respectiv, viceprimar! Odată ce Robert Șerban refuză un simplu test antidrog, mă întreb unde s-au dus cei 800.000 de euro pe care Curtea de Conturi îi impută și îl obligă să îi returneze!? Pe recreative? Pe pantofi Louis Vuitton?… Cert e că în asfaltarea străzilor și a trotuarelor, în nicun caz!”, a transmis Virginia Uzun.

test 3

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *