Robert Negoiță REVINE în PSD: „E o chestiune de pași…”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, intenționează să revină în Partidul Social Democrat. Decizia a fost luată în urma mai multor discuții pe care le-a avut cu șefii PSD. Revenirea va avea loc, cel mai probabil, prin fuziunea partidului în care acum se află cu cel social democrat:

PSD are șanse să se reformeze. Ajută că e în opoziție. Eu nu sunt o persoană conflictuală (n.r.: era vorba de Gabriela Firea). Unii avem principii, alții mai puțin, aici nu mă refer la cineva anume, ci în general. Nu am de făcut nicio critică nimănui în partid. Eu sunt cel care a adus-o în PSD și în politică pe Gabriela Firea. Doar ce intrase în partid și eu sunt cel care am pus-o pe listă la Senat. Deci nu văd ce ar putea să aibă doamna Firea împotriva mea. Am avut o discuție foarte serioasă cu cei trei lideri PSD în care lucrurile sunt clare. E o chestiune de pași revenirea mea în PSD. Dacă schimb partidul îmi pierd mandatul. E foarte posibil să fuzioneze actualul partid în care sunt cu cu PSD. Îl apreciez pe liderul PSD”, a spus vineri Robert Negoiță.

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea le-a spus joi seară colegilor din partid, într-o ședință PSD București, organizație pe care o conduce, că este categoric împotriva revenirii în partid a primarului Sectorului 3, Robert Negoiță. Filiala PSD București a organizat, la începutul săptămânii, prima întâlnire din noul an. În timpul ședinței, Gabriela Firea a ridicat subiectul posibilității revenirii în partid a lui Robert Negoiță. Edilul a mers de Bobotează la sediul central al partidului și nu exclude să se întoarcă în partid printr-o fuziune între partidul său, „Bucureşti 2020”, și PSD. Firea „s-a inflamat” în ședința PSD București și le-a spus colegilor că ea nu poate concepe să mai fie colegă cu Negoiță. Foștii primari Daniel Florea (Sectorul 5) și Gabriel Mutu (Sector 6) au susținut-o pe Firea.

Din punct de vedere tehnic o revenire a lui Robert Negoiță în PSD se poate face prin Congres, astfel încât acesta să nu-și piardă mandatul de edil. 

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *