RIP MARINESCU Jurnalist din Sibiu, critic al lui Iohannis și INTERZIS în Starea de Urgență… A MURIT!

Jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu a încetat marți din viață. Informația a fost dată de jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob. Marinescu a fost în activitatea sa un critic acerb al președintelui Klaus Iohannis. Marinescu este, de altfel, cel care a arătat în televiziunea națională – fiind reporter la trustul Antena – că Klaus Iohannis, la momentul respectiv inspector școlar în Sibiu, este traficant de copii. Subiectul a fost intens speculat politic în următorii ani.

Marinescu a murit la domiciliul său din Sibiu, după o lungă suferință. Acesta a fost redactor-șef al revistei Justițiarul, devenit ulterior publicație online, „Justițiarul”, din Sibiu. Marius Albin Marinescu a fost primul ziarist interzis de Grupul de Comunicare Strategică, condus de Andi Manciu, în primăvara acestui an, la dispoziția expresă a președintelui Klaus Iohannis.

Autor al celor mai spectaculoase dezvăluiri, în timp, despre actualul președinte, încă de pe vremea cînd acesta era primar la Sibiu. E vorba în special de afacerile cu case ale lui Iohannis și ale soției sale, dezvăluiri făcute într-o perioadă în care aproape toată presa sibiană îi cînta doar osanale actualului președinte. În urmă cu mai mulți ani, Albin Marinescu i-a fost chiar contracandidat lui Iohannis la primăria Sibiu, din partea PNȚCD, ulterior el consolidîndu-și poziția, prin zeci de articole, de cel mai îndîrjit critic al lui Klaus Iohannis și autor, chiar, al unor plîngeri penale împotriva acestuia”, relatează Bogdan Tiberiu Iacob în Inpolitics.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “RIP MARINESCU Jurnalist din Sibiu, critic al lui Iohannis și INTERZIS în Starea de Urgență… A MURIT!

  • marți, 15 decembrie 2020 la 19:56
    Legătură permanentă

    SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ DE BREASLĂ?… DA! CU PIETRE! ORI CU TĂCERE! EMINESCU LA JUDECATA DE APOI A JURNALIȘTILOR!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *