RIP MARINESCU Jurnalist din Sibiu, critic al lui Iohannis și INTERZIS în Starea de Urgență… A MURIT!

Jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu a încetat marți din viață. Informația a fost dată de jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob. Marinescu a fost în activitatea sa un critic acerb al președintelui Klaus Iohannis. Marinescu este, de altfel, cel care a arătat în televiziunea națională – fiind reporter la trustul Antena – că Klaus Iohannis, la momentul respectiv inspector școlar în Sibiu, este traficant de copii. Subiectul a fost intens speculat politic în următorii ani.

Marinescu a murit la domiciliul său din Sibiu, după o lungă suferință. Acesta a fost redactor-șef al revistei Justițiarul, devenit ulterior publicație online, „Justițiarul”, din Sibiu. Marius Albin Marinescu a fost primul ziarist interzis de Grupul de Comunicare Strategică, condus de Andi Manciu, în primăvara acestui an, la dispoziția expresă a președintelui Klaus Iohannis.

Autor al celor mai spectaculoase dezvăluiri, în timp, despre actualul președinte, încă de pe vremea cînd acesta era primar la Sibiu. E vorba în special de afacerile cu case ale lui Iohannis și ale soției sale, dezvăluiri făcute într-o perioadă în care aproape toată presa sibiană îi cînta doar osanale actualului președinte. În urmă cu mai mulți ani, Albin Marinescu i-a fost chiar contracandidat lui Iohannis la primăria Sibiu, din partea PNȚCD, ulterior el consolidîndu-și poziția, prin zeci de articole, de cel mai îndîrjit critic al lui Klaus Iohannis și autor, chiar, al unor plîngeri penale împotriva acestuia”, relatează Bogdan Tiberiu Iacob în Inpolitics.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

One thought on “RIP MARINESCU Jurnalist din Sibiu, critic al lui Iohannis și INTERZIS în Starea de Urgență… A MURIT!

  • marți, 15 decembrie 2020 la 19:56
    Permalink

    SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ DE BREASLĂ?… DA! CU PIETRE! ORI CU TĂCERE! EMINESCU LA JUDECATA DE APOI A JURNALIȘTILOR!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *