Spread the love

În cursul după-amiezii zilei de 20 iulie 2020, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a primit rezultatul testării pentru identificarea virusului SARS COV2. Acesta fiind negativ atât în ceea ce îl privește pe președinte, cât și pentru ceilalți angajați, contacți direcți ai angajatei diagnosticate săptămâna trecută. Această situație se datorează faptului că în Consiliul Județean Constanța se respectă toate normativele în vigoare, măsurile de prevenire și distanțare fizică fiind adoptate cu responsabilitate de toți angajații instituției, arată reprezentanții CJC.

Este o ușurare pentru mine că rezultatul meu și al colegilor mei este unul negativ. Mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare, colegilor mei pentru optimism și tuturor pentru gândurile bune. Colegei noastre îi doresc însănătoșire grabnică și întoarcere acasă cât mai curând. Îi asigur pe constănțeni că voi continua să lucrez, ca și până acum, pentru creșterea calității vieții dumnealor și în folosul tuturor comunităților din județul Constanța”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Programul de lucru al Consiliului Județean Constanța va continua în condiții de siguranță atât pentru angajați, cât și pentru cei care apelează la serviciile instituției. Programul cu publicul va fi în continuare restricționat, respectându-se prevederile specifice stării de alertă. Totodată, pentru orice petiție sau solicitare constănțenii sunt îndrumați să apeleze la metodele de transmitere online. Acestea pot fi consultate pe site-ul instituței: www.cjc.ro.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *