Spread the love

Fostul consilier local Romeo Rezeanu înregistrează, miercuri, o victorie de etapă, prin faptul că i-a fost admisă cererea de suspendare a ordinului fostului prefect, Adrian Nicolaescu, de suspendare din funcție. Rezeanu a avut mai multe conflicte cu liderii județeni ai PNL, pe care aceștia le-au tranșat prin excluderea consilierului din partid, alături de Horia Căliminte și Remus Cristy Baisan. Pe cale de consecință, a pierdut și funcția de consilier local. Rezeanu s-a adresat Justiției și, la termenul de joi, se duce încrezător să anuleze definitiv respectivul ordin.

„Noi am contestat ordinal prefectului, am considerat că este la repezeală dat, trebuia să aștepte decizia finală a partidului, care nu venise încă. Noi suntem în proces de contestare internă și trebuia să aștepte decizia Curții de Arbitraj a PNL. (Liberalii constănțeni – n.r.) mă acuzau pe mine că am încălcat statutul partidului, ori ei l-au încălcat în mod grosolan, nedându-mi voie să mă apăr. Prefectul respectiv a fost pus de liberali și a stat la ordinul lui Gheorghe Dragomir sau al lui Bogdan Huțucă! El oricum urma să fie schimbat. Deși, avea termen 30 de zile, dar în cinci zile pleca din prefectură, ținea morțiș să dea ordinul de suspendare! Putea să o lase celuilalt prefect, că el oricum pleca. Prefectul respectiv a acționat la ordinul lui Dragomir! Nu am nici o veste nici de la partid, nu am fost chemat nici măcar la Comisia de Arbitraj județeană. Nici o veste. Pur și simplu abuzuri pe toată linia!”, a spus Romeo Rezeanu, pentru TOMIS NEWS.

Tribunalul Constanța a admis, miercuri, cererea de suspendare a ordinului nr. 277/21.06.2017, privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local Municipal Constanța.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *