Revoluția din PSD Constanța are… SUCCES! Dumitrache se RETRAGE: Lungoci și Vișan, candidații pentru șefia organizației municipale

A fost scandal mare azi în PSD Constanța, partid care și spală rufele în familie, dar care nu mai acceptă presiunea din partea președintelui organizației județene, Felix Stroe, ca să îl impună pe singurul său prieten din partid, Ion Dumitrache, la șefia organizației municipale. Amintim că alegerile pentru conducerea organizației municipale au fost amânate, tocmai pentru că, pe ultima sută de metri, deputatul Lucian Lungoci și-a depus candidatura. Faptul că acesta și-a depus candidatura nu ar fi fost o problemă, doar că Lungoci are un sprijin fulminant și, din acest motiv, alegerile au fost amânate.

Astăzi a avut loc ședința Biroului Politic Județean al PSD Constanța. Nu detaliem despre dedicațiile cu organe sexuale exprimate cu grație în intervalul 16:30 – 19:00 (multe din ele transmise spre amanta lui Stroe, Marilena Dragnea, percepută în PSD Constanța ca șefa partidului – amintim că TOMIS NEWS cunoaște aventurile sexuale ale doamnei Dragnea, începând de la Gheorghe Dragomir, fostul președinte al PNL Constanța – n.r.), astfel că punctăm o serie de aspecte relevante: Felix Stroe a invocat faptul că „Bucureștiul ne stabilește calendarul de alegeri și va trebui să merg acolo luni sau marți”. Amintim faptul că președintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că partidul se reformează și președintele organizației locale nu trebuie să fie neapărat și candidat! De asemenea, Felix Stroe a invocat convocarea Bucureștiului ca să își acopere ultima minciună: la amânarea alegerilor pentru organizația municipală a precizat că „organizațiile locale nu au procesele verbale finalizate”. Dacă Lucian Lungoci nu și-ar fi depus candidatura, cele 212 organizații locale ar fi fost perfect în regulă!

Punctăm faptul că la ședința de astăzi a existat o participare… record. Sursele TOMIS NEWS din cadrul ședinței ne-au menționat că „niciodată nu am fost atât de mulți”, aspect care confirmă faptul că tensiunile din PSD Constanța sunt enorme.

Concluzie: Ion Dumitrache rămâne președinte interimar al organizației municipale, dar nu va fi candidat al partidului în 2024. De altfel, rămâne interimar pentru câteva zile, întrucât la BPJ de astăzi al PSD Ion Dumitrache și-a RETRAS candidatura pentru președinția organizației municipale și, în acest moment, sunt doi candidați: fostul deputat George Vișan și deputatul Lucian Lungoci!

VA URMA!

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *